Afbeelding

Ontdek en creëer in het MaakLab (16+)

Onderwijs

NIJVERDAL - De vrijwilligers van het MaakLab in de ZINiN Bibliotheek Nijverdal staan dinsdag 12 maart weer klaar tijdens het ‘MaakLab werkmoment’. Op dinsdag 12 maart tussen 18.00 en 20.00 uur worden de deelnemers onder begeleiding uitgenodigd om een reeks nieuwe technologieën te verkennen. Er kunnen weer unieke en zelfontworpen objecten gecreëerd worden.

Het inspirerende MaakLab in de ZINiN Bibliotheek Nijverdal biedt een scala aan mogelijkheden met diverse apparaten voor de ervaren maker en de nieuwsgierige beginner. Zo kunnen allerlei objecten worden gemaakt met de 3D-printer en biedt de snijplotter de mogelijkheid om teksten en logo’s uit verschillende materialen te snijden. Met de lasersnijder kan nauwkeurig worden gesneden en gegraveerd in diverse materialen zoals hout, karton en leer. Voor liefhebbers van borduren heeft het MaakLab de borduurmachine. Aarzel niet en breng een bezoek aan het MaakLab om deze technologieën te ontdekken. De vrijwilligers begeleiden de deelnemers tijdens de creatieve ontdekkingsreis.

Deelnemen aan het MaakLab kan vanaf 16 jaar. Deelname kost 2,50 euro. Aanmelden is noodzakelijk en kan op www.zinin.com, www.zininbibliotheek.nl/agenda of bij de balie van de Tourist Info.        

Het begin van Koningsdag vorig jaar. Na de opening door Ewald Aaltink en de burgemeester kon het feest echt beginnen.
Volop vertier tijdens Koningsdag Nijverdal 18 uur geleden
Overal in de gemeente zijn volop activiteiten voor kinderen én volwassenen.
Koningsdag Marle 22 uur geleden
Afbeelding
Winkelen bij Voedselbank Hellendoorn gisteren
Naast alle activiteiten buiten, is er binnen in de HOi-studio van alles te beleven.
Koningsdag bij HOi is 'Samen Oranje' 21 apr, 10:10
Afbeelding
Eschlanderkapel Hellendoorn organiseert een fietstocht voor de hele familie 20 apr, 19:26
Tafereel uit de bevrijdingsstraat in het Memory Vrijheidsmuseum. Het ontbijt zal plaatsvinden in de centrale hal, maar ontbijters kunnen het museum wel bezoeken. (Foto: MVM)
Meld je volgende week aan voor bevrijdingsontbijt 20 apr, 14:13
Afbeelding
Zonnebloem 75 jaar 20 apr, 12:00
Afbeelding
Lentewandeling met Natuurmonumenten 20 apr, 10:05