Afbeelding

Ontdek en creëer in het MaakLab (16+)

Onderwijs

NIJVERDAL - De vrijwilligers van het MaakLab in de ZINiN Bibliotheek Nijverdal staan dinsdag 12 maart weer klaar tijdens het ‘MaakLab werkmoment’. Op dinsdag 12 maart tussen 18.00 en 20.00 uur worden de deelnemers onder begeleiding uitgenodigd om een reeks nieuwe technologieën te verkennen. Er kunnen weer unieke en zelfontworpen objecten gecreëerd worden.

Het inspirerende MaakLab in de ZINiN Bibliotheek Nijverdal biedt een scala aan mogelijkheden met diverse apparaten voor de ervaren maker en de nieuwsgierige beginner. Zo kunnen allerlei objecten worden gemaakt met de 3D-printer en biedt de snijplotter de mogelijkheid om teksten en logo’s uit verschillende materialen te snijden. Met de lasersnijder kan nauwkeurig worden gesneden en gegraveerd in diverse materialen zoals hout, karton en leer. Voor liefhebbers van borduren heeft het MaakLab de borduurmachine. Aarzel niet en breng een bezoek aan het MaakLab om deze technologieën te ontdekken. De vrijwilligers begeleiden de deelnemers tijdens de creatieve ontdekkingsreis.

Deelnemen aan het MaakLab kan vanaf 16 jaar. Deelname kost 2,50 euro. Aanmelden is noodzakelijk en kan op www.zinin.com, www.zininbibliotheek.nl/agenda of bij de balie van de Tourist Info.        

Afbeelding
Fairtrade documentaire: Slag om de klerewereld 2 uur geleden
De film heeft de Oscar gewonnen voor 'Best original screenplay'.
'Anatomy of a Fall' in ZINema 20 uur geleden
Hugo Wouters was in vorm bij beide wedstrijden.
Ravijnheren spelen kwartfinale eredivisie 17 mei, 11:42
Blije teams van de Marijkeschool.
Marijkeschool in regiofinale voetbal 17 mei, 07:50
Afbeelding
Eurol NK Autocross gaat van start in Haarle 16 mei, 19:50
Trainer Joost (links vooraan) met alle deelnemers tijdens de viering van hun 1-jarig jubileum. Alle mannen en vrouwen doen elke week weer enthousiast en op hun eigen niveau mee met de training.
'Opgeven vinden wij echt geen optie' 16 mei, 17:45
Afbeelding
Column: Grillige capriolen van 't härte in Heldern 16 mei, 12:11
Jan Mensink (achterste rij, tweede van links) met 'zijn' Ravijnmannen en begeleidingsteam na het behalen van de halve finale in de play-offs.
'Wilde de vijftig jaar graag volmaken' 16 mei, 10:17