Bij het MaakLab kan er met de nieuwste technologieën worden gewerkt.
Bij het MaakLab kan er met de nieuwste technologieën worden gewerkt.

De ontwerper in jezelf tot leven wekken in het ZINiN MaakLab

Algemeen

NIJVERDAL - De deskundige vrijwilligers van het MaakLab in de ZINiN Bibliotheek Nijverdal staan op dinsdag 13 februari weer klaar om de ontwerper in de deelnemers tot leven te brengen tijdens het ‘MaakLab werkmoment’.

Tussen 18.00 en 20.00 uur zijn deelnemers van harte welkom om onder begeleiding een reeks nieuwe technologieën te verkennen. Zo kunnen zij unieke en zelfontworpen objecten creëren. De begeleiders staan klaar om iedereen wegwijs te maken in de wereld van de nieuwste technologieën.

Ontdek technologieën

Het inspirerende MaakLab van ZINiN biedt een scala aan mogelijkheden met diverse apparaten. Ervaren makers of nieuwsgierige beginners kunnen hier allen terecht. 

Met bijvoorbeeld de 3D-printer kunnen allerlei objecten gecreëerd worden, variërend van telefoonhoesjes tot dieren en zelfs complete maquettes. Met de snijplotter is er de mogelijkheid om teksten en logo’s te maken, die uit verschillende materialen gesneden kunnen worden. Daarnaast is er de lasersnijder, die nauwkeurig snijdt en graveert in diverse materialen zoals hout, karton en leer. Voor de liefhebbers van borduren is er de borduurmachine, waarmee deelnemers hun eigen ontwerpen kunnen laten borduren, variërend van teksten en figuren tot illustraties. 

Aarzel niet en breng een bezoek aan het MaakLab om deze technologieën te ontdekken en de uitvinder in jezelf los te laten. De deskundige vrijwilligers staan klaar om deelnemers te begeleiden op deze creatieve ontdekkingsreis.

Aanmelden

Het is vereist om 16 jaar of ouder te zijn om mee te doen met het MaakLab. Deelname kost 2,50 euro. Aanmelden kan op www.zinin.com of www.zininbibliotheek.nl. Aanmelden kan ook bij de balie van de Tourist Info.

Manuela Nzenge
'Special One' Manuela gaat met Peter Douglas theater in 18 uur geleden
Afbeelding
Fairtrade documentaire: Slag om de klerewereld 18 mei, 13:45
De film heeft de Oscar gewonnen voor 'Best original screenplay'.
'Anatomy of a Fall' in ZINema 17 mei, 19:44
Hugo Wouters was in vorm bij beide wedstrijden.
Ravijnheren spelen kwartfinale eredivisie 17 mei, 11:42
Blije teams van de Marijkeschool.
Marijkeschool in regiofinale voetbal 17 mei, 07:50
Afbeelding
Eurol NK Autocross gaat van start in Haarle 16 mei, 19:50
Trainer Joost (links vooraan) met alle deelnemers tijdens de viering van hun 1-jarig jubileum. Alle mannen en vrouwen doen elke week weer enthousiast en op hun eigen niveau mee met de training.
'Opgeven vinden wij echt geen optie' 16 mei, 17:45
Afbeelding
Column: Grillige capriolen van 't härte in Heldern 16 mei, 12:11