Afbeelding

Berber Nijland reservekampioen van Overijssel

Sport

GENEMUIDEN/IJSSELMUIDEN - Dit weekend stond er weer een deel van de regiokampioenschappen op het programma. Er werd gesprongen in Genemuiden en dressuur gereden in IJsselmuiden.

In Genemuiden deden twee meiden van de Hertruiters goede zaken. Berber Nijland werd met haar pony Simba van Bernij zelfs reservekampioen in de klasse 80 cm categorie C pony’s. Met twee foutloze ritten en een hele snelle tijd mocht het duo de tweede prijs én een ticket voor het Nederlands Kampioenschap in Ermelo in ontvangst nemen.

In de klasse 80 cm categorie DE pony’s was er een mooie 10e prijs voor Melissa Eshuis en Lord. Zij reden een foutloze rit en ontvingen 80 rijstijl punten.

In IJsselmuiden kwam Wendy Hulsink aan de start in de klasse L2 dressuur met Indy van de Esch. Met ruim 64% wonnen ze een vierde prijs.

Deze week werd ook nog dressuur gereden in Den Ham en daaraan namen de zusjes Vliek succesvol deel. Maura Vliek startte met Aaron in de L1 dressuur en won een 1e en 2e prijs met 204 en 191.5 punten. Zusje Linde Vliek wilde niet onder doen en won ook een 1e en 2e prijs. Ze stuurde haar Ayla naar twee keer 192 punten.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Fairtrade documentaire: Slag om de klerewereld 11 uur geleden
De film heeft de Oscar gewonnen voor 'Best original screenplay'.
'Anatomy of a Fall' in ZINema 17 mei, 19:44
Hugo Wouters was in vorm bij beide wedstrijden.
Ravijnheren spelen kwartfinale eredivisie 17 mei, 11:42
Blije teams van de Marijkeschool.
Marijkeschool in regiofinale voetbal 17 mei, 07:50
Afbeelding
Eurol NK Autocross gaat van start in Haarle 16 mei, 19:50
Trainer Joost (links vooraan) met alle deelnemers tijdens de viering van hun 1-jarig jubileum. Alle mannen en vrouwen doen elke week weer enthousiast en op hun eigen niveau mee met de training.
'Opgeven vinden wij echt geen optie' 16 mei, 17:45
Afbeelding
Column: Grillige capriolen van 't härte in Heldern 16 mei, 12:11
Jan Mensink (achterste rij, tweede van links) met 'zijn' Ravijnmannen en begeleidingsteam na het behalen van de halve finale in de play-offs.
'Wilde de vijftig jaar graag volmaken' 16 mei, 10:17