Afbeelding
Foto:

Hertruiters zijn succesvol tijdens hemelvaartweekend

Sport

HELLENDOORN - In het hemelvaartweekend waren er diverse wedstrijden waar de ruiters van de Hertruiters aan deelnamen. Er werden weer verscheiden prijzen in de wacht gesleept.

Zo ging Romé Schoppink met haar pony Al Capony naar Noord-Sleen om te springen. Het duo won twee keer een eerste prijs in het 40 cm parcours en het 50 cm parcours met voor beide parcoursen 80 stijlpunten.

Maura Vliek reed een dressuurwedstrijd in Vriezenveen met haar pony Aaron en won een derde prijs in de L2 categorie DE, met 209 punten.

Op vrijdag ging Sophie ter Haar naar Nieuwleusen om deel te nemen aan de wedstrijd Hippisch Nieuwleusen in de klasse M1 dressuur met haar pony Londen en met 191 en 205.5 punten mocht ze twee keer de eerste prijs mee naar huis nemen.

Zaterdag gingen Wendy Hulsink en Francis Turk naar Nieuwleusen. Francis startte met haar paard Nico in de L2 dressuur en wist beide proeven te winnen met 203 en 206 punten. Wendy kwam met Kind of Magic aan de start in de klasse M1 dressuur en behaalde met 207 en 210,5 punten een eerste en tweede prijs. Tevens won het duo een mooie statiedeken als beste combinatie over de beide M proeven.

Maaike Hulshof ging op zondag naar Heeten voor een dressuurwedstrijd en behaalde met haar paard Rocky een mooie tweede prijs in de B dressuur.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Manuela Nzenge
'Special One' Manuela gaat met Peter Douglas theater in 20 uur geleden
Afbeelding
Fairtrade documentaire: Slag om de klerewereld 18 mei, 13:45
De film heeft de Oscar gewonnen voor 'Best original screenplay'.
'Anatomy of a Fall' in ZINema 17 mei, 19:44
Hugo Wouters was in vorm bij beide wedstrijden.
Ravijnheren spelen kwartfinale eredivisie 17 mei, 11:42
Blije teams van de Marijkeschool.
Marijkeschool in regiofinale voetbal 17 mei, 07:50
Afbeelding
Eurol NK Autocross gaat van start in Haarle 16 mei, 19:50
Trainer Joost (links vooraan) met alle deelnemers tijdens de viering van hun 1-jarig jubileum. Alle mannen en vrouwen doen elke week weer enthousiast en op hun eigen niveau mee met de training.
'Opgeven vinden wij echt geen optie' 16 mei, 17:45
Afbeelding
Column: Grillige capriolen van 't härte in Heldern 16 mei, 12:11