Afbeelding

De Smidse wordt stand-up comedy café met ComedyTunes

Uitgaan

NIJVERDAL - De Smidse in Nijverdal wordt op zaterdag 9 maart een stand-up comedy café. Drie comedians en een MC, geen moeilijke onderwerpen en scherpe grappen. Een avond ComedyTunes Comedynight staat garant voor de beste comedians van Nederland en een Master of Ceremonies (MC) die de hele show aan elkaar praat.

De comedians vertellen in hoog tempo de meest absurde en hilarische verhalen. In de praktijk komt het neer op een hoop slappe onzin waar hard om gelachen kan worden. De line-up voor deze avond: Jasper van der Veen, Vincent Geers, Arie Koomen en Jeroen Pater.

Jasper van der Veen: ontwapenend en charismatisch

Jasper van der Veen debuteerde in 2021 met zijn voorstelling ‘Het dreigt volslagen goed te komen’ en stond al eerder in het ZINiN Theater. Het NRC is vol lof: “Van der Veen toont zich een volwassen podiumpersoonlijkheid: hij is ontwapenend en charismatisch en weet zijn hoge energie goed vast te houden. Met zijn haarscherpe mimiek en spel trekt hij moeiteloos nieuwe werelden in.”

Vincent Geers: veel gevraagd stand-up comedian

Vincent Geers is dan wel een brave borst, maar zijn grappen zijn dikwijls gedurfd en confronterend. Hij legt gevoelige plekjes van relaties en onze dagelijkse omgang bloot. Hij weet situaties zo treffend te beschrijven dat er vanzelf grote hilariteit ontstaat. Dit heeft vaak open doekjes tot gevolg. Geen wonder dat Vincent Geers met zijn comedy show vaak te zien is in een show van ComedyTunes.

Arie Koomen: bekend van de Lama’s en Arie & Silvester

Arie Koomen is bekend van Arie & Silvester en de Lama`s. De laatste jaren speelt Arie door heel Nederland in comedycafés, schouwburgen en op Lowlands. Arie brengt het publiek in een hilarische maffe wereld. Arie is een topper en in staat om kiwi’s en schaamlippen te smeden tot een mooi rond verhaal. Arie is een comedian die absurdistisch hoogbegaafd is.

Jeroen Pater: old skool stand-upper

Jeroen Pater behoort tot de eerste generatie stand-up comedians in Nederland en is dus een echte ‘old skool stand-upper’. Zo behoorde hij onder andere tot de Comedy Explosion. Jeroens leven ademt comedy: hij is oprichter van de Utrechtse comedyclub het Comedyhuis en organisator van het Utrechtse International Comedy Festival in Tivoli Vredenburg. Het grootste comedyfestival van de Benelux. Naast organiseren straalt deze comedian op het podium ook één en al ervaring uit.

Een hoop onzin, slap geouwehoer en een avond hard lachen

Vaste bezoekers weten inmiddels dat ze kunnen rekenen op een hoop onzin, slap geouwehoer en een avond hard lachen. ComedyTunes is inmiddels een bewezen concept met uitverkochte clubs, zalen en bezoekers die met zere buikspieren van het lachen naar huis gaan. Kaarten kosten 17,50 euro en zijn te reserveren via zinin.com, de reserveerlijn (0548) 624489 of aan de theaterkassa bij de Tourist Info in Nijverdal. ComedyTunes is te zien vanaf 20.30 uur op 9 maart in De Smidse.

Afbeelding
Fairtrade documentaire: Slag om de klerewereld 12 uur geleden
De film heeft de Oscar gewonnen voor 'Best original screenplay'.
'Anatomy of a Fall' in ZINema 17 mei, 19:44
Hugo Wouters was in vorm bij beide wedstrijden.
Ravijnheren spelen kwartfinale eredivisie 17 mei, 11:42
Blije teams van de Marijkeschool.
Marijkeschool in regiofinale voetbal 17 mei, 07:50
Afbeelding
Eurol NK Autocross gaat van start in Haarle 16 mei, 19:50
Trainer Joost (links vooraan) met alle deelnemers tijdens de viering van hun 1-jarig jubileum. Alle mannen en vrouwen doen elke week weer enthousiast en op hun eigen niveau mee met de training.
'Opgeven vinden wij echt geen optie' 16 mei, 17:45
Afbeelding
Column: Grillige capriolen van 't härte in Heldern 16 mei, 12:11
Jan Mensink (achterste rij, tweede van links) met 'zijn' Ravijnmannen en begeleidingsteam na het behalen van de halve finale in de play-offs.
'Wilde de vijftig jaar graag volmaken' 16 mei, 10:17