Afbeelding

‘Priscilla’: Leven naast Elvis allesbehalve een sprookje

Uitgaan

NIJVERDAL - Ontdek het intrigerende verhaal van ‘Priscilla’ op dinsdag 14 mei vanaf 20.00 uur tijdens de filmhuisvoorstelling in ZINema. Deze film neemt je mee naar de wereld van Priscilla Beaulieu, die verre van een sprookje was, ondanks de sprookjesachtige decors waarin het zich afspeelt.

Op een feestje in Duitsland ontmoet de veertienjarige Priscilla voor het eerst de superster Elvis Presley, destijds 24 jaar oud. De film onthult het leven van een modaal tienermeisje dat plotseling wordt ondergedompeld in de wereld van ‘The King’ en zijn domein Graceland, dat voor haar al snel voelt als een gevangenis.

‘Priscilla’ is gebaseerd op de memoires van Priscilla Presley, waarin ze haar ervaringen deelt als de jonge vrouw naast de misschien wel beroemdste man op aarde. De film onthult de donkere kant van hun relatie, waarin Priscilla zich steeds meer realiseert dat ze slechts het bezit is van ‘The King’. Wat begon als een sprookje eindigt in een gouden kooi, waarin Priscilla gedwongen wordt om te wachten op haar idool.

Voor wie geïnteresseerd is in een ander perspectief op het leven van Elvis Presley, biedt ‘Priscilla’ een verfrissend tegenwicht tegen de vele lovende films die over hem zijn gemaakt.

Kaarten à 9 euro zijn verkrijgbaar via www.zinin.com of bij de kassa van de Tourist Info in Nijverdal. Telefonisch bestellen is ook mogelijk via 0548-624489.

Manuela Nzenge
'Special One' Manuela gaat met Peter Douglas theater in 15 uur geleden
Afbeelding
Fairtrade documentaire: Slag om de klerewereld 18 mei, 13:45
De film heeft de Oscar gewonnen voor 'Best original screenplay'.
'Anatomy of a Fall' in ZINema 17 mei, 19:44
Hugo Wouters was in vorm bij beide wedstrijden.
Ravijnheren spelen kwartfinale eredivisie 17 mei, 11:42
Blije teams van de Marijkeschool.
Marijkeschool in regiofinale voetbal 17 mei, 07:50
Afbeelding
Eurol NK Autocross gaat van start in Haarle 16 mei, 19:50
Trainer Joost (links vooraan) met alle deelnemers tijdens de viering van hun 1-jarig jubileum. Alle mannen en vrouwen doen elke week weer enthousiast en op hun eigen niveau mee met de training.
'Opgeven vinden wij echt geen optie' 16 mei, 17:45
Afbeelding
Column: Grillige capriolen van 't härte in Heldern 16 mei, 12:11