Afbeelding

Filmhuisfilm ‘Het Smelt’ te zien bij ZINema

Uitgaan

De filmhuisfilm ‘Het Smelt’ is op dinsdag 19 maart om 20.00 uur te zien bij het filmhuis van ZINema. Deze film is gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Lize Spit en draait om drie pubers, twee jongens en het meisje Eva. Zij raken verstrikt in een serie gebeurtenissen, die vooral Eva tijdens haar leven blijven achtervolgen.  

De drie maken samen lol totdat ze in de pubertijd raken. Op seksueel gebied verandert er veel voor de jongens en ze worden afstandelijker ten opzichte van Eva. Totdat de jongens Eva betrekken bij hun plannen en hun seksuele fantasieën op haar botvieren. Ook op latere leeftijd heeft dit nog invloed op Eva. Wanneer ze een bericht op social media ziet, waarin de herdenking van een lang geleden overleden vriend wordt aangekondigd, brengt dat haar terug naar de tijd waarin ze omging met de beide jongens. Om de zomer die haar leven voor altijd veranderde achter zich te laten, besluit ze terug te keren naar haar geboortedorp.

Kaarten voor ‘Het Smelt’ reserveren

Kaarten kosten 9 euro en zijn te bestellen via www.zinin.com of af te halen bij de kassa van de Tourist Info in Nijverdal. Telefonisch bestellen kan ook via 0548-624489.

Afbeelding
'Priscilla': Leven naast Elvis allesbehalve een sprookje 2 uur geleden
Afbeelding
Het einde is in zicht 9 uur geleden
Afbeelding
Creatieve inloopochtend voor minima 14 uur geleden
Afbeelding
Toneelvoorstelling 'In de Lift' te zien in het ZINiN Theater 7 mei, 19:38
Afbeelding
Een pittige thuiswedstrijd voor NKC '51 1 7 mei, 17:53
Afbeelding
Risico om te degraderen groter voor SVVN na verlies 7 mei, 16:05
Afbeelding
Van hoog naar laag: ontdek de Sallandse Heuvelrug per fiets! 7 mei, 13:21
De Oude Twentse weg loopt al eeuwen door de gemeente Hellendoorn en was al in de dertiende eeuw een belangrijke verbinden tussen Twente en Zwolle.
HKHN verzorgt lezing over de stokoude Twentseweg 4 mei, 18:01