Gamer Issam heeft in ‘Game On’ maar één droom: pro-gamer worden. Door het gamen komt hij in een avontuur terecht.
Gamer Issam heeft in ‘Game On’ maar één droom: pro-gamer worden. Door het gamen komt hij in een avontuur terecht.

ZINema draait films ‘Verliefd op Bali’ en ‘Game On’ in februari

Cultuur

NIJVERDAL - In de maand februari heeft ZINema weer twee nieuwe filmtitels op de agenda gezet. De romkom ‘Verliefd op Bali’ en de avonturenfilm ‘Game On’ staan allebei vanaf zaterdag 17 februari op het filmprogramma van ZINema. 

Game On 

Voor gamer Issam stort de wereld in wanneer zijn moeder zonder genade zijn computer bij het grofvuil plaatst, simpelweg omdat hij niets anders lijkt te doen dan gamen. Op dat moment beseft Issam echter nog niet dat de echte wereld ook op instorten staat. Een kwaadaardige kunstmatige intelligentie heeft de recent geopende gamehal overgenomen en de grens tussen de gamewereld en de echte wereld vervaagt snel. Wanneer De Bovennatuurlijke Inlichtingen- en Veiligheidsdienst (BIVD) aan zijn deur verschijnt en Issam meeneemt, wordt al snel duidelijk dat hij zich door vijf real-life game-levels moet vechten om de wereld te redden. Benieuwd naar het verloop van dit avontuur? Kom dan vanaf 17 februari naar de ZINema om deze film te zien. Raadpleeg www.zinin.com voor alle speeldata. 


Verliefd op Bali 

Verliefd op Bali

Influencer Jenny weet haar moeder Cornelie en zus Dewi te overtuigen om, na het overlijden van oma, samen de reis naar Bali te maken. Voor Jenny is het een poging om haar carrière nieuw leven in te blazen, terwijl zus Dewi op zoek gaat naar haar roots. Moeder Cornelie hoopt op haar beurt dat de reis haar en haar dochters dichter bij elkaar zal brengen. Gezamenlijk ondernemen ze een zoektocht naar een familielegende en te midden van de betoverende Indonesische cultuur ontvouwen zich drie onverwachte nieuwe liefdes. De romkom ‘Verliefd op Bali’ is vanaf zaterdag 17 februari te zien bij ZINema. Kijk voor de meest actuele speeldata op www.zinin.com.

Kaarten reserveren

Kaarten voor deze films zijn te bestellen via de ZINiN website www.zinin.com of af te halen bij de kassa van de Tourist Info in Nijverdal. Telefonisch bestellen kan ook via 0548-624489.

Afbeelding
Fairtrade documentaire: Slag om de klerewereld 10 uur geleden
De film heeft de Oscar gewonnen voor 'Best original screenplay'.
'Anatomy of a Fall' in ZINema 17 mei, 19:44
Hugo Wouters was in vorm bij beide wedstrijden.
Ravijnheren spelen kwartfinale eredivisie 17 mei, 11:42
Blije teams van de Marijkeschool.
Marijkeschool in regiofinale voetbal 17 mei, 07:50
Afbeelding
Eurol NK Autocross gaat van start in Haarle 16 mei, 19:50
Trainer Joost (links vooraan) met alle deelnemers tijdens de viering van hun 1-jarig jubileum. Alle mannen en vrouwen doen elke week weer enthousiast en op hun eigen niveau mee met de training.
'Opgeven vinden wij echt geen optie' 16 mei, 17:45
Afbeelding
Column: Grillige capriolen van 't härte in Heldern 16 mei, 12:11
Jan Mensink (achterste rij, tweede van links) met 'zijn' Ravijnmannen en begeleidingsteam na het behalen van de halve finale in de play-offs.
'Wilde de vijftig jaar graag volmaken' 16 mei, 10:17