De huidige boxspringcollectie van Eastborn moet plaatsmaken voor een nieuwe collectie.
De huidige boxspringcollectie van Eastborn moet plaatsmaken voor een nieuwe collectie.

Bos Bedden in Nijverdal houdt deze maand een grootse opruiming

Algemeen

NIJVERDAL - Bij Bos Bedden in Nijverdal is er nu een grootse opruiming! De gehele boxspringcollectie van Eastborn wordt vernieuwd en er wordt ruimte gemaakt voor een nieuw merk, waarover in augustus meer!

In de maand juli kan iedereen eerst nog flink profiteren van alle koopjes die opgesteld staan in de showroom. Er liggen veel matrassen van bijvoorbeeld Pullman, met minimaal 35% korting! Ook heeft Bos Bedden Nijverdal nog een flink aantal Auping matrassen liggen met 50% korting! Ook hebben ze hun magazijn leeggehaald, waardoor er extra veel koopjes zijn op Avek, Jensen, Tempur. “Wil je een koopje? Dan is het nu jouw kans!”, aldus Bos Bedden Nijverdal.

Wie is Bos Bedden?

Bos Bedden is al 44 jaar een echt familiebedrijf! Opgericht in 1979 in Nieuwleusen en uitgegroeid tot een begrip in de regio. Sinds maart 2022 is Bos Bedden uitgebreid met haar tweede filiaal in Nijverdal. Eveneens 3.000 m2 showroom waarin 140 tweepersoonsbedden en boxsprings opgesteld staan. Ook vind je er een grote textielcollectie. Er is keuze, en dat mag gezien en ervaren worden. Op deze manier kun je in één winkel alles met elkaar vergelijken en tot de juiste keuze komen met het juiste advies. Bezorging en montage? Daarin word je ontzorgd. Bos Bedden heeft dit volledig in eigen beheer, waardoor je nieuwe bed of boxspring bezorgd en gemonteerd wordt in jouw slaapkamer!

Lokaal betrokken

Bos Bedden is ook lokaal betrokken. “Doordat wij veel krijgen uit de regio, geven we ook graag iets terug”, aldus Bos Bedden. Zo zijn zij hoofdsponsor van de schaatsbaan in Nijverdal, maar ook is Bos Bedden hoofdsponsor van Bruisend Nijverdal. In omliggende plaatsen worden diverse sportclubs gesponsord en evenementen daarvan. Deze wisselwerking wordt als bijzonder ervaren aldus Bos Bedden.

Bos Bedden Nijverdal
Albert Einsteinstraat 11
7442 DK Nijverdal
T: 0548-740030
E: nijverdal@bosbeden.nl

Afbeelding
Fairtrade documentaire: Slag om de klerewereld 11 uur geleden
De film heeft de Oscar gewonnen voor 'Best original screenplay'.
'Anatomy of a Fall' in ZINema 17 mei, 19:44
Hugo Wouters was in vorm bij beide wedstrijden.
Ravijnheren spelen kwartfinale eredivisie 17 mei, 11:42
Blije teams van de Marijkeschool.
Marijkeschool in regiofinale voetbal 17 mei, 07:50
Afbeelding
Eurol NK Autocross gaat van start in Haarle 16 mei, 19:50
Trainer Joost (links vooraan) met alle deelnemers tijdens de viering van hun 1-jarig jubileum. Alle mannen en vrouwen doen elke week weer enthousiast en op hun eigen niveau mee met de training.
'Opgeven vinden wij echt geen optie' 16 mei, 17:45
Afbeelding
Column: Grillige capriolen van 't härte in Heldern 16 mei, 12:11
Jan Mensink (achterste rij, tweede van links) met 'zijn' Ravijnmannen en begeleidingsteam na het behalen van de halve finale in de play-offs.
'Wilde de vijftig jaar graag volmaken' 16 mei, 10:17