Impressie van de veelzijdige expositie vorig jaar.
Impressie van de veelzijdige expositie vorig jaar. Foto: A. van Ipenburg

‘Verwachten veel kunstwerken’

Algemeen

NIJVEDAL/HELLENDOORN - Traditiegetrouw doet de stichting Eigen Oogst weer een oproep aan alle amateurkunstenaars in de gemeente Hellendoorn een mooi kunstwerk aan te leveren voor de expositie in de Smidse. Vanaf 4 november zullen deze creatieve expressies dan weer voor iedereen te zien zijn.

“Expositie Eigen Oogst wordt dit jaar voor de twintigste keer gehouden”, vertelt Rinke Slump namens de stichting. “De voorbereidingen zijn in volle gang. We hebben alle oud-deelnemers een uitnodiging gestuurd en hopen dat veel nieuwe amateur kunstenaars zich aanmelden. Alles bij elkaar verwachten we toch wel veel kunstwerken. Alle creatieve vormen zijn welkom. Er zijn altijd veel schilderijen, maar ook foto’s, keramiek, textiele kunstvormen, houten objecten en papier-maché komen voorbij.”

Tot 18 oktober kunnen de kunstenaars zich van tevoren inschrijven, maar ze mogen het inschrijfformulier ook tegelijk met hun kunstwerk inleveren. Op www.eigenoogst.nl staat het inschrijfformulier, de voorwaarden waaraan het kunstwerk/de kunstenaar moet voldoen en natuurlijk meer informatie. Kunstwerken kunnen ingeleverd worden op donderdag 19 oktober van 12.00 tot 17.00 uur en vrijdag 20 oktober van 14.00 tot 21.00 uur. De expositie is van zaterdag 4 november tot en met zondag 26 november van 13.00 tot 17.00 uur en op de donderdagavonden van 19.00 tot 21.00 uur te bezoeken.

Farida Laan
Drie cabaret- en muziektalenten op één avond 11 uur geleden
Afbeelding
Voorjaarsconcert Eschländerkapel Hellendoorn 13 uur geleden
Afbeelding
Krijg advies bij Inloopspreekuur Arbeidsrecht en Sociale Zaken 15 uur geleden
Afbeelding
SVVN pakt een punt in blessuretijd 16 uur geleden
N751 bij Daarle
Groot onderhoud aan N751 bij Daarle 17 uur geleden
Afbeelding
Taizéviering met als thema '40dagentijd' 20 uur geleden
Afbeelding
Een ode aan de ouderen in de samenleving 26 feb, 18:07
Afbeelding
Jip Ottes wint in Wenum Wiesel 26 feb, 13:05