Afbeelding

Gerdien op de thee bij Angela Arlotta

Algemeen

Iedereen die regelmatig een baantje trekt in ‘Het Ravijn’ zal haar kennen als de goedlachse en spontane gastvrouw achter de balie. En weet je wat het leuke is? Angela is één van mijn eerste matches geweest die ik in 1990 als 22-jarige beginneling bij Randstad in Nijverdal gemaakt heb. 

Angela, destijds 24 jaar oud, schreef zich in, omdat haar jaarcontract bij Shell Witteveen helaas niet verlengd werd. We hadden vanaf het allereerste moment een klik. Toen ze de Randstad-vestiging verliet, zei ik dat ik op dat moment helaas nog geen baan voor haar paraat had, maar dat ik het voor haar in gedachten zou houden. Een half uur later belde ik Angela al dat ik een leuke vacature als receptioniste bij het zwembad had. Ze moest er even over nadenken, maar ik wist haar ervan te overtuigen om in ieder geval op gesprek te gaan. En 33 jaar later werkt ze er nog steeds, hoe leuk is dat?! 

Op de foto zie je de oude kassa waar ze jarenlang de entreeprijzen op aansloeg; pure nostalgie. Op de vraag wat ze nou zo geweldig vindt aan haar werk is het antwoord: “De reuring, het publiek dat je over de vloer krijgt, het ‘ons kent ons’ en de afwisseling van de baan!’. Misschien was dit dan qua bemiddeling wel zo’n ‘match made in heaven’!

Nu willen jullie natuurlijk wel weten wie Angela is. Zij is 57 jaar oud, geboren en getogen in Nijverdal, maar haar ouders zijn van Siciliaanse en Molukse afkomst. Inmiddels is ze bijna 36 jaar samen met haar Molukse partner en hebben ze een volwassen dochter en zoon. Ze vindt het belangrijk om normen en waarden alsmede een stukje historie door te geven aan de volgende generatie. Gastvrijheid en gezelligheid staan hoog in het vaandel bij Angela en haar gezin. En natuurlijk “La dolce vita”!

Gerdien Groot Baltink

  

Manuela Nzenge
'Special One' Manuela gaat met Peter Douglas theater in 8 uur geleden
Afbeelding
Fairtrade documentaire: Slag om de klerewereld 18 mei, 13:45
De film heeft de Oscar gewonnen voor 'Best original screenplay'.
'Anatomy of a Fall' in ZINema 17 mei, 19:44
Hugo Wouters was in vorm bij beide wedstrijden.
Ravijnheren spelen kwartfinale eredivisie 17 mei, 11:42
Blije teams van de Marijkeschool.
Marijkeschool in regiofinale voetbal 17 mei, 07:50
Afbeelding
Eurol NK Autocross gaat van start in Haarle 16 mei, 19:50
Trainer Joost (links vooraan) met alle deelnemers tijdens de viering van hun 1-jarig jubileum. Alle mannen en vrouwen doen elke week weer enthousiast en op hun eigen niveau mee met de training.
'Opgeven vinden wij echt geen optie' 16 mei, 17:45
Afbeelding
Column: Grillige capriolen van 't härte in Heldern 16 mei, 12:11