Alexander Broussard
Alexander Broussard Foto: Robert Smit

The Billy Joel Experience in het ZINiN Theater

Algemeen

NIJVERDAL - Alexander Broussard & 003 is met een uitverkocht Ziggo Dome de meest succesvolle Billy Joel tribute band die Nederland rijk is. Op zaterdag 18 november komen ze naar het ZINiN Theater met de show ‘The Billy Joel Experience’. En de show is interactief: de bezoekers bepalen zelf de setlist door online op hun favoriete nummers te stemmen.

Billy Joel, de legendarische hitmaker, heeft meer dan 30 top tien hits op zijn naam staan, variërend van de klassieke meezinger ‘Piano Man’ tot de swingende rockers zoals ‘My Life’, prachtige ballads zoals ‘Honesty’, en onvergetelijke rock & roll zoals ‘Only the Good Die Young’. Stuk voor stuk nummers die live misschien nog wel meer indruk maken dan op de plaat. Wat deze show nog specialer maakt, is dat het een interactieve show is. De bezoeker bepaalt wat Alexander Broussard en zijn band spelen na de pauze. Op de site van het theater (www.zinin.com) kunnen bezoekers stemmen op hun favoriete nummers.

Een unieke kans voor Nijverdal en omstreken om meegevoerd te worden door de muziek die de wereld heeft veroverd. ‘The Billy Joel Experience: The Album Tour’ belooft een avond vol nostalgie en entertainment te worden. Kaarten zijn te reserveren via www.zinin.com, via de reserveerlijn (0548) 624489 of aan de theaterkassa bij de Tourist Info in Nijverdal.

Manuela Nzenge
'Special One' Manuela gaat met Peter Douglas theater in 18 uur geleden
Afbeelding
Fairtrade documentaire: Slag om de klerewereld 18 mei, 13:45
De film heeft de Oscar gewonnen voor 'Best original screenplay'.
'Anatomy of a Fall' in ZINema 17 mei, 19:44
Hugo Wouters was in vorm bij beide wedstrijden.
Ravijnheren spelen kwartfinale eredivisie 17 mei, 11:42
Blije teams van de Marijkeschool.
Marijkeschool in regiofinale voetbal 17 mei, 07:50
Afbeelding
Eurol NK Autocross gaat van start in Haarle 16 mei, 19:50
Trainer Joost (links vooraan) met alle deelnemers tijdens de viering van hun 1-jarig jubileum. Alle mannen en vrouwen doen elke week weer enthousiast en op hun eigen niveau mee met de training.
'Opgeven vinden wij echt geen optie' 16 mei, 17:45
Afbeelding
Column: Grillige capriolen van 't härte in Heldern 16 mei, 12:11