Afbeelding

Avonturenpark Hellendoorn vernieuwt en zoekt nieuwe medewerkers!

Algemeen

Avonturenpark Hellendoorn opent op 8 april haar deuren voor een gloednieuw seizoen bomvol avonturen voor jong en oud. Het nieuwe seizoen belooft spectaculair te worden met de komst van de allereerste Mega Disk'O van Nederland. Een 14 meter hoge halfpipe van rails met een ronddraaiende- en schommelende schijf. Uniek en vanaf voorjaar 2017 te bewonderen in het populaire pretpark.

Afgelopen jaar vierde het pretpark haar 80ste verjaardag. Het park is echter springlevend en bruisend van energie. Stijgende bezoekersaantallen, nieuwe shows, parkverbeteringen, grote investeringen en hoge klantwaarderingen. Afgelopen jaar werd het park zelfs benoemd tot best gewaardeerde pretpark van Nederland met een gemiddelde waardering van een 9,1!
Avonturenpark Hellendoorn zoekt voor komend seizoen weer enthousiaste en avontuurlijke vakantiemedewerkers en seizoenmedewerkers vanaf 16 jaar. Het park biedt diverse baanmogelijkheden aan: van het bedienen van attracties, informeren van gasten en kassawerkzaamheden tot het werken in de keuken, winkel en schoonhouden van het park.
Ben jij op zoek naar een avontuurlijke (bij)baan? En ben je gastvrij ingesteld? Kijk dan op www.avonturenpark.nl/vacature en reageer voor 1 februari 2016.

Afbeelding
Fairtrade documentaire: Slag om de klerewereld 17 uur geleden
De film heeft de Oscar gewonnen voor 'Best original screenplay'.
'Anatomy of a Fall' in ZINema 17 mei, 19:44
Hugo Wouters was in vorm bij beide wedstrijden.
Ravijnheren spelen kwartfinale eredivisie 17 mei, 11:42
Blije teams van de Marijkeschool.
Marijkeschool in regiofinale voetbal 17 mei, 07:50
Afbeelding
Eurol NK Autocross gaat van start in Haarle 16 mei, 19:50
Trainer Joost (links vooraan) met alle deelnemers tijdens de viering van hun 1-jarig jubileum. Alle mannen en vrouwen doen elke week weer enthousiast en op hun eigen niveau mee met de training.
'Opgeven vinden wij echt geen optie' 16 mei, 17:45
Afbeelding
Column: Grillige capriolen van 't härte in Heldern 16 mei, 12:11
Jan Mensink (achterste rij, tweede van links) met 'zijn' Ravijnmannen en begeleidingsteam na het behalen van de halve finale in de play-offs.
'Wilde de vijftig jaar graag volmaken' 16 mei, 10:17