Afbeelding

Vocalgroup Voices begonnen met repetities nieuw jaar

Algemeen

NIJVERDAL - Vocalgroup Voices is weer begonnen met de repetities. Nu de zomervakantie definitief ten einde is, is het weer tijd om te oefenen voor het komende seizoen.

De zanggroep staat sinds kort onder de bezielende leiding van een nieuwe dirigente, Ruth Klijn uit Deventer. Tot november repeteren wij op de donderdagavond van 20.00 tot 22.00 uur in basisschool De Triangel in Nijverdal. Daarna zullen de repetities op de woensdagavond zijn.

Divers
Nummers uit diverse popgenres zullen worden ingestudeerd, de komende maanden echter zal de focus vooral liggen op de voorbereidingen voor de kerstperiode. Het repertoire van Vocalgroup Voices is heel afwisselend, van Queen tot Nick en Simon, van Billy Joel tot Pink…en alles daar tussenin. Iedereen die van zingen houdt en zangervaring heeft kan eens een kijkje komen nemen, of, beter nog, komen meezingen! De zanggroep probeert dit zo laagdrempelig mogelijk te houden. Zingen draait immers ook voor een groot deel om enthousiasme en plezier.

Versterking
Een goed optreden staat of valt met de beschikbare stemmen. Zo heeft Vocalgroup Voices ook behoefte aan nieuwe mensen. Met name bij de tenoren en bassen kunnen zij versterking gebruiken, maar ook (mezzo en hoge) sopranen mogen zich aanmelden. Belangstellenden kunnen contact opnemen via zing@vocalgroupvoices.nl, of door te bellen met Willeke Stukker, tel. 06 38890668. Zie ook de info op de website www.vocalgroupvoices.nl

René en José geflankeerd door hun zonen, voor hun bedrijfspand in Haarle. Trots dat ze al 25 jaar met veel plezier dit bedrijf runnen.
'Zijn trots op wat we bereikt hebben' 5 uur geleden
Afbeelding
LSVN houdt weer een Straat- en wijktoernooi 7 uur geleden
Afbeelding
Twee keer goud voor G.V. Fysion in regiofinale 8 uur geleden
Afbeelding
Ashley en Fayèn turnen individuele finale 9 uur geleden
Afbeelding
Goede prestaties, geen kans op medailles door een tekort aan juryleden 9 uur geleden
Senioren dames en jeugd heren
Veel medailles voor springers G.V. Fysion 10 uur geleden
Afbeelding
Column: Eigendomsverkrijging door verjaring 13 uur geleden
Afbeelding
Mooie opening WK Enduro voor Kaiya Brouwer 14 uur geleden