Senioren dames en jeugd heren
Senioren dames en jeugd heren

Veel medailles voor springers G.V. Fysion

Sport

NIJVERDAL - G.V. Fysion organiseerde in samenwerking met de KNGU de regionale springwedstrijden individueel. Tijdens de wedstrijden die op zaterdag 6, 13 en 20 april werden gehouden kwamen maar liefst 22 springers van de springselectie van G.V. Fysion in actie.

De senioren dames en jeugd heren mochten het spits afbijten op 6 april. Demi, Rachel, Indy O en Imke sprongen bij de dames mee en bij de heren jeugd Lorenzo en Luuk. Ze lieten mooie sprongen zien! Dit resulteerde in 11 medailles. Imke werd 3e op de airtrack, Demi 2e op de minitrampoline. Rachel werd 2e op zowel de minitrampoline als op de pegasus en 3e op de airtrack. Luuk werd eerste op de minitrampoline en de pegasus. Voor Lorenzo was dit zijn eerste individuele wedstrijd en hij wist maar liefst drie medailles te verdienen. Hij werd 3e op de minitrampoline en eerste op de airtrack als de pegasus.

Zaterdag 13 april lieten de dames junioren hun kunsten zien. G.V. Fysion was goed vertegenwoordigd met Sterre, Zoey, Mijs, Lisa, Julia, Isabel, Amy, Rosalin, Hanne, Jade, Carmen, Judith, Mare en Indy V. Ondanks een enkele val hier en daar, lieten de dames mooie sprongen zien. Aan het einde van deze dag konden zeven medailles in ontvangst worden genomen. Lisa werd tweede op de minitrampoline en derde op de airtrack, Amy werd eerste op de minitrampoline, Hanne werd tweede op de airtrack, Carmen werd derde op de airtrack en op de pegasus en Zoey werd tweede op de pegasus.


Het laatste weekend waren Noor en Elise aan de beurt. Ze sprongen hun eerste individuele wedstrijd in de jeugd categorie van de dames. Ze hebben supergoed en netjes gesprongen! Elise werd zelfs eerste op het onderdeel airtrack.

De trainers kijken met een goed gevoel terug op de afgelopen drie weken! De springselectie gaat zich nu voorbereiden voor de individuele plaatsingswedstrijden voor het NK. Deze worden georganiseerd op zaterdag 18 en zondag 19 mei.

De Oude Twentse weg loopt al eeuwen door de gemeente Hellendoorn en was al in de dertiende eeuw een belangrijke verbinden tussen Twente en Zwolle.
HKHN verzorgt lezing over de stokoude Twentseweg 4 mei, 18:01
Afbeelding
De rhododendrons rond de Palthetoren zijn in bloei! 4 mei, 12:42
Mevrouw Ninaber-Biben komt met haar kinderen vanuit Deventer naar Hellendoorn, waar de oom, Engelbertus Johannes Ninaber, van haar overleden man een huis voor haar bouwt..
'Jezelf mooi maken is van alle tijden' 3 mei, 19:47
Voorbeeld van een situatie waar mensen met een beperking nog te vaak mee te maken hebben: er wordt te weinig rekening met ze gehouden.
Wmo-avond 'Iedereen doet mee' 3 mei, 17:44
Afbeelding
Dansclub Hulsen houdt weer een dansavond 3 mei, 14:02
Op 4 mei, de vlag halfstok vlaggen van 18.00 uur tot zonsondergang. Tijdens Bevrijdingsdag de vlag, zonder oranje wimpel, vlaggen.
Gemeente Hellendoorn staat stil bij 4 en 5 mei 3 mei, 12:12
Afbeelding
'Wat bezielt je' aflevering over Vrouwen in het Verzet 3 mei, 09:42
Verspieders Express houdt drie activiteiten rondom de Nacht van Gebed.
Drieluik activiteiten rond de Nacht van Gebed van Verspieders Express 3 mei, 08:07