Afbeelding

Twentse Suzuki-dealers pakken nog één keer uit dit jaar

Algemeen

TWENTE - December is inmiddels weer begonnen; deze laatste maand van het jaar staat ook altijd in het teken van gezelligheid, familie én natuurlijk leuke cadeautjes. Ook de Twentse Suzuki-dealers pakken groots uit deze maand met wel heel aantrekkelijke prijzen op hun sportieve modellen.

In december trekken Autobedrijf Wiegerinck (vestigingen in Goor, Hengelo en Oldenzaal), Autobedrijf Schreurs uit Rijssen, Autobedrijf Suzuki Almelo en Autobedrijf Bennie Wilmink in Enschede gezamenlijk op voor een grote eindejaarsactie met voordeel oplopend tot ruim 1.200 euro.


Suzuki Ignis
Op de Suzuki Ignis Sportline-editie ontvangt u een voordeel van 299 euro. Deze auto is dan rijklaar vanaf 14.852 euro of als private lease vanaf 249 euro per maand. Naast de al rijke uitrusting van de Ignis omvat dit pakket ook een spoiler in carrosseriekleur en upgrade van het navigatiesysteem.

Suzuki Swift
De Swift is Suzuki's sportieve, compacte bestseller. Hier ontvangt u al 495 euro voordeel op de Sportline uitvoering. Naast de achterklep spoiler in carrosseriekleur en upgrade van de navigatie is ook de voorkant uitgerust met een sportgrill in de bumper. Deze variant is rijklaar vanaf 15.499 euro of als private lease vanaf 249 euro per maand.

Suzuki Vitara
Wie ook buiten de gebaande paden op pad wil of geniet van een stoere alleskunner voelt zich thuis in de Suzuki Vitara. Hier omvat de Sportline-editie een navigatie-upgrade, 17" licht metalen velgen en een mnidden-armsteun. Uw totale voordeel is dan 1.200 euro. De Suzuki Vitara Sportline is rijklaar voor 21.499 euro of als private lease vanaf 359 euro per maand. Kom langs bij uw Suzuki-dealer en vraag naar de voorwaarden van deze actie.

Foto: Dennis Schreurs (Rijssen), Gerald Snijders (Almelo), Bart Wiegerinck (Hengelo) en Gerrit ter Doest (Enschede)

René en José geflankeerd door hun zonen, voor hun bedrijfspand in Haarle. Trots dat ze al 25 jaar met veel plezier dit bedrijf runnen.
'Zijn trots op wat we bereikt hebben' 4 uur geleden
Afbeelding
LSVN houdt weer een Straat- en wijktoernooi 6 uur geleden
Afbeelding
Twee keer goud voor G.V. Fysion in regiofinale 7 uur geleden
Afbeelding
Ashley en Fayèn turnen individuele finale 8 uur geleden
Afbeelding
Goede prestaties, geen kans op medailles door een tekort aan juryleden 8 uur geleden
Senioren dames en jeugd heren
Veel medailles voor springers G.V. Fysion 9 uur geleden
Afbeelding
Column: Eigendomsverkrijging door verjaring 12 uur geleden
Afbeelding
Mooie opening WK Enduro voor Kaiya Brouwer 13 uur geleden