Afbeelding

Volle terrassen op koopzaterdag Rijssen

Algemeen

RIJSSEN - Het fraaie voorjaarsweer van afgelopen zaterdag was koren op de molen voor de Rijssense ondernemers op deze koopzaterdag. Veel winkelend publiek van heinde en ver omzoomden het centrum van Rijssen om te genieten van het weer en de omgeving.

Bezoekers kregen deze dag een inkijkje in de laatste nieuwtjes op het gebied van de voorjaars- en zomermode voor jong en oud. Vrijwel alle modezaken uit Rijssen lieten hun collecties presenteren op twee catwalks die waren opgesteld op Het Schild en op het plein voor de Hoge Wal. De veelal nog jeugdige modellen deden hierbij hun uiterste best het publiek zoveel mogelijk te vermaken. Buiten de modeshows om werd het publiek vermaakt met draaimolens, de aanwezigheid oliebollenkraam en mogelijkheid om te genieten van een overheerlijk ijsje in de aangename voorjaarszon.

Terrasbezoekers
De overvolle terrassen in het centrum van Rijssen waren tot 's avonds laat bezet door het winkelende uitgaanspubliek. Dit zorgde voor een sfeervol einde aan een drukke maar gezellige dag voor jong en oud. Deze koopzaterdag werd georganiseerd door Ondernemersvereniging Habi. De dag werd als succesvol ervaren door zowel de winkeliers in het centrum van Rijssen als het winkelend publiek dat een bezoek bracht aan het centrum op deze mooie voorjaarsdag. Een mooi begin van een bloeiend voorjaar en goede voorbode voor de komende zomer.

Dick Tukkers

Senioren dames en jeugd heren
veel medailles voor springers G.V. Fysion 8 minuten geleden
Decorandi 2024
Lintjesregen gemeente Hellendoorn 2024 2 uur geleden
Afbeelding
Column: Eigendomsverkrijging door verjaring 3 uur geleden
Afbeelding
Mooie opening WK Enduro voor Kaiya Brouwer 4 uur geleden
Afbeelding
Laatste schooldag van CSG Reggesteyn FOTO's 5 uur geleden
Afbeelding
Voorjaarsschoonmaak 5 uur geleden
Afbeelding
BoekStart Voorleesuurtje vol leuke verhaaltjes 7 uur geleden
Afbeelding
Duik in de wereld van het water tijdens Twentse Waterweken 19 uur geleden