Inloopochtend voor Minima

Algemeen

NIJVERDAL - De inloopochtend voor de Minima is weer terug! Onder de verantwoordelijkheid van het Netwerk Sociale Zekerheid heeft de nieuwe werkgroep "Trefpunt Minima" voor de eerste helft van 2018 de inloopochtenden weer ingepland en er ook een thema bij gezocht. Op deze ochtenden zal iemand van de genoemde organisatie komen vertellen over zijn of haar organisatie. Bezoekers van de inloopochtend kunnen uiteraard dan ook (algemene) vragen stellen aan de aanwezige organisatie.

Dit is op iedere derde dinsdag van de maand en heeft elke maand een ander thema. Op 17 april is dit thema: LETS (voorheen Wevertjes) op 15 mei: Stichting BOOM en op 19 juni: gezellige ochtend. Dit speelt zich af in de kelder van 't Spectrum bij de ingang aan het Hendrik Wormserplein. De inloop is van 09.30 uur tot 10.00 uur en het programma eindigt om 11.30 uur. Voor de kinderen is er ranja, eventueel speelgoed dient men zelf mee te nemen. Het Netwerk Sociale Zekerheid hoopt dat hiermee aan de wens vanuit de doelgroep gehoor wordt gegeven en dat de inloopochtenden voor velen (opnieuw) een ontmoetingspunt zal worden.
Contactinformatie
Wilt U contact opnemen met Trefpunt Minima dan kan U ons telefonisch bereiken op 06- 10 63 38 46 (elke werkdag van 9.00 uur tot 12.00 uur), via de E-mail op trefpuntminima@hotmail.com of op ons postadres: Geersterve 5 7447 VC Hellendoorn

Afbeelding
Twee keer goud voor G.V. Fysion in regiofinale 1 uur geleden
Afbeelding
Ashley en Fayèn turnen individuele finale 1 uur geleden
Afbeelding
Goede prestaties, geen kans op medailles door een tekort aan juryleden 2 uur geleden
Senioren dames en jeugd heren
Veel medailles voor springers G.V. Fysion 2 uur geleden
Afbeelding
Column: Eigendomsverkrijging door verjaring 5 uur geleden
Afbeelding
Mooie opening WK Enduro voor Kaiya Brouwer 7 uur geleden
Afbeelding
Laatste schooldag van CSG Reggesteyn FOTO's 7 uur geleden
Afbeelding
Voorjaarsschoonmaak 7 uur geleden