Afbeelding
Foto: Moddit

Moddit; ijzersterke partner StrongmanRun

Zakelijk

NIJVERDAL - Op 2 september start de StrongmanRun Hellendoorn, met Moddit als trotse partner van dit internationale evenement. Beide partijen werkten samen om de beleving op de website naar een hoger niveau te tillen voor zowel deelnemers als publiek van de StrongmanRun. "Met een volledig nieuwe website, nieuw parcours en extra hotspots wordt het spektakel voor iedereen een groot feest", vertelt organisator Bas Wispels.

Lokaal sterk staan

"Een van de belangrijkste middelen om deelnemers en bezoekers te bereiken is de website. De uitstraling van de website sloot niet meer goed aan bij ons te gekke evenement. Dus waren we op zoek naar een partner die precies kon maken wat bij ons paste en wat we in gedachten hadden. We zochten een lokale partner die samen wilde werken en ons oog viel daarbij direct op Moddit. Lokale partijen zijn voor een groot event als de StrongmanRun erg belangrijk. Zij zorgen dat het hele event mogelijk gemaakt wordt en dat het evenement goed verloopt. Daar zijn we erg blij mee!" vertelt Bas, organisator van de StrongmanRun.

Moddervette website 

"De sfeer die Moddit heeft neergezet op de website sluit perfect aan bij het evenement. De website is brutaal en groots, met een rauw randje. Precies wat we zochten", zegt Bas. Mooie sfeerbeelden, inspirerende blogs, vette actiefoto's, video's en duidelijke informatie voor bezoekers en deelnemers. Ook Simon, eigenaar van Moddit, is zeer tevreden over het resultaat. "Samen met onze klanten gaan we tot het uiterste om de organisatie online te laten scoren, met onder andere sterke campagnes en in dit geval een moddervette website! Ook voor de StrongmanRun gingen wij de uitdaging aan voor een betere online prestatie'. Via de website www.strongmanrun.nl blijven bezoekers en deelnemers volledig op de hoogte en worden ze geïnformeerd en geënthousiasmeerd over aankomende zondag. 

Extra uitdagend

"Naast een nieuwe route zijn er dit jaar ook extra veel obstakels die de deelnemers moeten overwinnen. Het is een enorm afwisselende route, maar ook de obstakels zijn zeer uitdagend, aldus Bas. Op de speciaal aangelegde hotspots kan ook het publiek de sfeer proeven van de StrongmanRun. Met de voorspelling van 23 graden, aankomende zondag, is het perfect weer om te gaan kijken of om mee te lopen met de StrongmanRun."
 

Afbeelding
Column: Eigendomsverkrijging door verjaring 46 minuten geleden
Afbeelding
Mooie opening WK Enduro voor Kaiya Brouwer 2 uur geleden
Afbeelding
Laatste schooldag van CSG Reggesteyn FOTO's 2 uur geleden
Afbeelding
Voorjaarsschoonmaak 2 uur geleden
Afbeelding
BoekStart Voorleesuurtje vol leuke verhaaltjes 4 uur geleden
Afbeelding
Duik in de wereld van het water tijdens Twentse Waterweken 17 uur geleden
Op Koningsdag zijn er veel mensen op de been. Je voorbereiden kan een kater voorkomen.
Veilig naar een evenement 18 uur geleden
Bas en Tim leverden beide mooie prestaties afgelopen weekend.
Fysion boekt mooie resultaten op NK-heren turnen tweede divisie 19 uur geleden