Afbeelding

Ons Magazijn: voor en door de lokale winkelier

Algemeen

NIJVERDAL - Cigo Spithoff en www.onsmagazijn.nl werken samen, je kan dus online bestellen en steunt toch de lokale ondernemer!

Door deze samenwerking hebben we als Cigo ons assortiment enorm uitgebreid; dit omvat maar liefst 20.000 boeken en ruim 1.500 feestartikelen. Ook voor voordelige inkt en cartridges bent u aan het juiste adres, evenals een ruim assortiment kantoorartikelen. Daarnaast profiteert u in de winkel en online altijd van scherp geprijsde artikelen bij de sale.

Aanbiedingen
Elders in deze krant vindt je de folder met leuke aanbiedingen van deze maand. Bestellen kan in de winkel maar ook gewoon thuis. Als je het product bij Cigo Spithoff laat bezorgen is het verzenden GRATIS!! Ben je toch niet tevreden over het product dan kan je deze via de winkel gratis retourneren.

Sponsoring
Verenigingen (met website) kunnen mee profiteren en provisie ontvangen over de verkopen via ons magazijn, hiervoor kunnen ze zich aanmelden bij de winkel. Voor meer informatie kunt je contact opnemen via cigospithoff@gmail.com

Kom langs
Het Cigo team staat voor je klaar om je verder te helpen! Cigo Spithoff is gevestigd aan het Henri Dunantplein 12 in Nijverdal, Hogepad 1-80 in Rijssen en het Julianaplein 64 in Vroomshoop. Kijk ook op: www.cigospithoff.nl

Afbeelding
Column: Eigendomsverkrijging door verjaring 1 uur geleden
Afbeelding
Mooie opening WK Enduro voor Kaiya Brouwer 2 uur geleden
Afbeelding
Laatste schooldag van CSG Reggesteyn FOTO's 3 uur geleden
Afbeelding
Voorjaarsschoonmaak 3 uur geleden
Afbeelding
BoekStart Voorleesuurtje vol leuke verhaaltjes 5 uur geleden
Afbeelding
Duik in de wereld van het water tijdens Twentse Waterweken 17 uur geleden
Op Koningsdag zijn er veel mensen op de been. Je voorbereiden kan een kater voorkomen.
Veilig naar een evenement 19 uur geleden
Bas en Tim leverden beide mooie prestaties afgelopen weekend.
Fysion boekt mooie resultaten op NK-heren turnen tweede divisie 19 uur geleden