Afbeelding
Foto: ZINiN Theater

Nits en The Clarks naar Openluchttheater

Algemeen

NIJVERDAL - Er is weer hard gewerkt achter de schermen van het Openluchttheater om een mooi afwisselend programma neer te zetten voor aankomende zomer. De kaartverkoop van het komende seizoen is gestart.

Het programma bevat voor iedereen wat wils waaronder een paar goede headliners, een nieuw concept en uiteraard bevat het ook een voorstelling voor het jongste publiek. Het openluchttheater heeft een divers programma in petto voor haar bezoekers. De bezoekers worden onder meer verrast met headliners als 'Absolutely Floyd', 'The Clarks' en 'Nits'. Absolutely Floyd toert dit seizoen het land door met hun nieuwe show 'Echoes Of A Distant Time '18/'19' en behoort tot de beste Pink Floyd tributes die ons land rijk is. Na Absolutely Floyd zet The Clarks het openluchttheater op zijn kop, de band die al jarenlang de bekendste en meest succesvolle classic rock band van Nederland is en o.a. bekend als huisband van de succesvolle voetbal talkshow Veronica Inside. Last but not least wordt het publiek nog geëntertaind door Nits. Nits is een van de grootste band uit de vaderlandse popgeschiedenis en scoorden in de jaren tachtig internationale hits.

Lazy Sunday Afternoon

Een experiment in het komende seizoen is de 'Lazy Sunday Afternoon'. Een nieuw concept waarbij er geprobeerd wordt om publiek dat minder belangstelling heeft voor een pop/rock concert, toch naar het mooie openluchttheater te laten komen. Daarom opent de poort van het openluchttheater dit seizoen twee keer haar deuren voor een gratis voorstelling met andersoortige muziek. De voorstellingen vinden plaats in een kleine en intieme setting op het horecaplein waar de buitenbar open is voor een drankje en wat lekkere kleine hapjes voor een fijne zomerse zondagmiddag.

Speciaal voor de kids

Voor de kinderen staat komend seizoen KSW klaar met een sprookjesconcert. Het openluchttheater verandert die middag op magische wijze in een sprookjesbos. Elk jaar is dit weer een groot feest met zang, dans en prachtige muziek. U kunt uw kaarten online reserveren voor uw favoriete voorstelling(en) via www.zinin.com of telefonisch via (0548) 624489. Daarnaast zijn de kaarten ook te koop bij de Tourist Info/VVV Nijverdal, Primera Hellendoorn en aan de kassa van het Openluchttheater in Nijverdal. Tevens is het programmaboekje verkrijgbaar bij het ZINiN Theater of één van de ZINiN Bibliotheek vestigingen. Of kijk op: www.zinin.com.

Afbeelding
LSVN houdt weer een Straat- en wijktoernooi 1 uur geleden
Afbeelding
Twee keer goud voor G.V. Fysion in regiofinale 2 uur geleden
Afbeelding
Ashley en Fayèn turnen individuele finale 3 uur geleden
Afbeelding
Goede prestaties, geen kans op medailles door een tekort aan juryleden 3 uur geleden
Senioren dames en jeugd heren
Veel medailles voor springers G.V. Fysion 4 uur geleden
Afbeelding
Column: Eigendomsverkrijging door verjaring 7 uur geleden
Afbeelding
Mooie opening WK Enduro voor Kaiya Brouwer 8 uur geleden
Afbeelding
Laatste schooldag van CSG Reggesteyn FOTO's 8 uur geleden