Afbeelding
Foto: Huiswerkbegeleiding

Examens! Wat kun je extra doen?

Algemeen

NIJVERDAL - Bij Huiswerkbegeleiding Nijverdal is men nu al druk met de aankomende examens.

"Dit jaar hebben we onze diensten uitgebreid," vertelt Ingrid Aaltink van Huiswerkbegeleiding Nijverdal. "We trappen 30 maart af met een workshop examenplanning maken. We zorgen ervoor dat leerlingen zich in de weken voor het examen goed voorbereiden. Daar hoort ook de nodige ontspanning, sport of zelfs werk bij. Daarnaast bieden we weer examentrainingen aan. Vorig jaar hadden we een slagingspercentage van 100%. Alle 10 leerlingen die onze training hebben gevolgd, zijn geslaagd."

Ingrid is duidelijk trots op deze leerlingen. "Als iemand bij ons één of meerdere examentrainingen heeft gevolgd en ze hebben een 'her', dan helpen we gratis om van de HER een GESLAAGD te maken. Natuurlijk bieden we ook bijlessen en worden de examen studie-ochtenden uitgebreid. Vorig jaar was dat nieuw en we wisten niet dat dit een blijvertje zou worden."
Veel ouders hebben het als zeer prettig ervaren. "Als je als ouders allebei werkt, dan is het lastig je kinderen eventueel te controleren en/of te helpen. Ze kunnen makkelijk achter de spelcomputer duiken en de tijd aan zich voorbij laten gaan. We zijn dan elke ochtend open en met de leerling overleggen we wat handig is: Leren of oude examens maken." Dit vindt allemaal plaats bij Huiswerkbegeleiding Nijverdal, in een huiselijk sfeer. Voor thee, koffie en limonade wordt gezorgd. Er is altijd voldoende fruit en soep. Wilt u meer weten? Woensdagavond 20 maart 2019 kunt u van 19.30 – 21.00 uur vrijblijvend binnenlopen bij de Rijssensestraat 46 om u te laten informeren.

René en José geflankeerd door hun zonen, voor hun bedrijfspand in Haarle. Trots dat ze al 25 jaar met veel plezier dit bedrijf runnen.
'Zijn trots op wat we bereikt hebben' 6 uur geleden
Afbeelding
LSVN houdt weer een Straat- en wijktoernooi 8 uur geleden
Afbeelding
Twee keer goud voor G.V. Fysion in regiofinale 10 uur geleden
Afbeelding
Ashley en Fayèn turnen individuele finale 10 uur geleden
Afbeelding
Goede prestaties, geen kans op medailles door een tekort aan juryleden 10 uur geleden
Senioren dames en jeugd heren
Veel medailles voor springers G.V. Fysion 11 uur geleden
Afbeelding
Column: Eigendomsverkrijging door verjaring 14 uur geleden
Afbeelding
Mooie opening WK Enduro voor Kaiya Brouwer 15 uur geleden