HyperFocal: 0
HyperFocal: 0

Budget Select Keukens: topkwaliteit voor scherpe prijs

Algemeen

RIJSSEN - Budget Select Keukens bewijst keer op keer dat de prijs van de keuken niet bepalend is voor de kwaliteit. Zij denken gewoon net iets beter na over jouw keuken en komen zo tot een combinatie van hoogwaardige materialen en apparatuur die altijd in het budget past. Zonder concessies te doen aan de mogelijkheden en kwaliteit.

"Een nieuwe keuken is een investering voor jaren. Bij Budget Select Keukens daarom geen 'verborgen' kosten en dure tegenvallers achteraf. "Wij verkopen namelijk gewoon de beste keuken voor de beste prijs. Geen addertjes onder het gras." Aldus Herman van de Noort. We zijn erin geslaagd om een selectie aan complete kwaliteitskeukens samen te stellen die betaalbaar is voor iedereen. Uiteindelijk gaat het om de juiste afstemming van de keuken met de wensen van de klant. Dat betekent dat de klant precies krijgt wat hij nodig heeft, niet meer maar zeker ook niet minder."

Kwaliteitsapparatuur
Bij Budget Select Keukens kunt u ook kiezen uit een breed assortiment moderne inbouwapparatuur in elke prijsklasse. De merken waar zij mee samenwerken staan allemaal stuk voor stuk garant voor topkwaliteit en jarenlang kookplezier. Alles uiteraard voor de beste prijs.

Kopersactie
Regelmatig verrast Budget Select Keukens naast die scherpe keukenprijs haar kopers ook nog met een leuke actie. In de maand maart en april mogen kopers rekenen op gratis montage van de keuken en een mooie luxe messenset straks voor op de nieuwe keuken.

Tweede Paasdag geopend
Bent u van plan om op korte termijn keukens te gaan kijken, dan kunt u ook op 2e Paasdag terecht bij Budget Select Keukens in Rijssen. De showroom is die dag geopend van 12.00 – 17.00 uur.

Kom langs
Budget Select Keukens is gevestigd aan de Nijverheidsstraat 42a, Rijssen. Telefoon: 0548-538 666. Kijk ook op: www.budgetselect.nl

René en José geflankeerd door hun zonen, voor hun bedrijfspand in Haarle. Trots dat ze al 25 jaar met veel plezier dit bedrijf runnen.
'Zijn trots op wat we bereikt hebben' 3 uur geleden
Afbeelding
LSVN houdt weer een Straat- en wijktoernooi 5 uur geleden
Afbeelding
Twee keer goud voor G.V. Fysion in regiofinale 7 uur geleden
Afbeelding
Ashley en Fayèn turnen individuele finale 7 uur geleden
Afbeelding
Goede prestaties, geen kans op medailles door een tekort aan juryleden 7 uur geleden
Senioren dames en jeugd heren
Veel medailles voor springers G.V. Fysion 8 uur geleden
Afbeelding
Column: Eigendomsverkrijging door verjaring 11 uur geleden
Afbeelding
Mooie opening WK Enduro voor Kaiya Brouwer 12 uur geleden