Afbeelding
Foto: LTTRS B YVNN

Handlettering By LTTRS B YVNN

Algemeen

NIJVERDAL - Hoe leuk is het dat om de week mijn teksten worden geplaatst op pagina 5 in Hart van Nijverdal?! Mijn naam is Yvonne Doornebosch uit Nijverdal en ik werk met mijn hart in de gehandicaptenzorg. Daarnaast ben ik mijn hele leven al gek op mooie letters!

Via Social Media maakte ik kennis met het Handletteren, het tekenen van letters. Echt zo mijn ding!! Na heel veel oefenen maakte ik mij diverse technieken eigen. Dat maakte dat ik in 2018 mijn eigen bedrijfje ben begonnen, LTTRS B YVNN ( LeTTeRS By YVoNNe). Ik ben ambassadeur geworden van een grote papierleverancier waar ik voor hun website diverse Handletter opdrachten maak. Verder vind je mij ook iedere editie met een DIY blog in het tijdschrift Creative Letters.

Ik geef Workshops Handlettering, Brushlettering en Porselein schrijven. Het verschil is dat je bij handletteren met een potlood of pen al de mooiste letters kunt "tekenen". Bij het Brushletteren, ook wel Moderne Kalligrafie genoemd, schrijf je met een penseelpen. Het beschrijven van porselein is met een speciale porseleinpen, wat daarna afgebakken wordt in de oven. De workshops zijn zowel bij mij thuis in Nijverdal als op locatie voor gezellige avonden, inclusief goodybag zodat je thuis verder kunt.

In opdracht maak ik kaarten, posters en servies met persoonlijke teksten en beschrijf ik Krijtborden naar wens. Zo heb ik onlangs een workshop aan de Art-crew van Goede Tijden Slechte Tijden mogen geven en de Krijtborden voor de set in café "De Koning" beschreven!

Het leukste aan het geven van de workshops is de reacties van de mensen. Ze beginnen heel vaak "Dat kan ik echt niet!!!". Het leuke er van is hoe enthousiast iedereen naar huis gaat met altijd iets moois en een nieuwe hobby!!

Volg Yvonne via
Social media:

Facebook: LTTRS B YVNN
Instagram: lttrs_b_yvnn

Afbeelding
'Priscilla': Leven naast Elvis allesbehalve een sprookje 1 uur geleden
Afbeelding
Het einde is in zicht 8 uur geleden
Afbeelding
Creatieve inloopochtend voor minima 13 uur geleden
Afbeelding
Toneelvoorstelling 'In de Lift' te zien in het ZINiN Theater gisteren
Afbeelding
Een pittige thuiswedstrijd voor NKC '51 1 7 mei, 17:53
Afbeelding
Risico om te degraderen groter voor SVVN na verlies 7 mei, 16:05
Afbeelding
Van hoog naar laag: ontdek de Sallandse Heuvelrug per fiets! 7 mei, 13:21
De Oude Twentse weg loopt al eeuwen door de gemeente Hellendoorn en was al in de dertiende eeuw een belangrijke verbinden tussen Twente en Zwolle.
HKHN verzorgt lezing over de stokoude Twentseweg 4 mei, 18:01