Afbeelding

Vakmanschap en breed assortiment bij HD Intereurs

Algemeen

RIJSSEN - Een mooi interieur is een aangename plek om te verblijven. En bij een behaaglijk interieur gaat het niet alleen maar om het meubilair. Het gaat om het totaalplaatje: van de vloer tot de gordijnen, van de trapbedekking tot de binnenzonwering. HD Interieurs in Rijssen en Vriezenveen helpt u graag om uw droominterieur te verwezenlijken!

HD Interieurs is al sinds 1994 een begrip in Rijssen-Holten en omstreken. Zij leveren vakwerk en woningstoffering in stijl. U mag dan ook rekenen op vakmanschap en perfecte service. Zo beschikt het bedrijf over eigen stoffeerders met veel vakkennis. De klant van tegenwoordig is veeleisend; en terecht. Omdat de wensen voor het droominterieur vaak heel specifiek zijn, biedt HD Interieurs u de grootst mogelijke selectie van materialen aan. Zo is er een immense PVC-showvloer van ruim 200 vierkante meter. Ook zijn er meerdere laminaatvloeren te bewonderen. Uiteraard is er op het gebied van woningstoffering ook een haast eindeloze selectie materialen en afwerkingen te zien. Dit alles met als doel om u een zo goed mogelijk beeld te geven van het eindresultaat.

Vloeren
Een mooi interieur begint bij de basis; een mooie vloer dus. Er is veel te koop tegenwoordig, waarbij voor iedere smaak en interieur een passend aanbod te vinden is. Zo kunt u kiezen voor een behaaglijk tapijt, een onderhoudsvriendelijke en veelzijdige vinyl vloer of een laminaatvloer, van modern tot rustiek. Zo levert HD Interieurs laminaatvloeren van bekende merken zoals Ambiant, Balterio, Saffier en Berry Aloc. De ervaren interieuradviseurs kunnen u helpen met de juiste keuze. En uiteraard dragen zij ook zorg voor professioneel leggen van deze vloeren.

Licht en donker
Het licht is ook bepalend voor de sfeer in uw interieur. Het gaat hierbij om het vinden van de balans; zo kan een goede binnenzonwering helpen bij het regelen van de lichtinval en het ruimtegevoel in huis. Bovendien biedt dit bescherming tegen warmte en kou voor een aangenaam binnenklimaat. Gordijnen zijn eveneens een sfeervolle toevoeging aan het huis. Zeker wanneer de woning een laminaat- of PVC vloer heeft, dragen gordijnen ook bij aan de zachte 'finishing touch' van het interieur. Er is een ruime selectie gordijnen te vinden, van speels tot elegant en klassiek. En uiteraard allemaal op maat te maken door HD Interieurs.

Kom langs
HD Interieurs is gevestigd aan de Fahrenheitstraat 1 in Rijssen en Westeinde 660 in Vriezenveen. Kijk ook op: www.hdinterieurs.nl Op tweede paasdag zijn beide vestigingen geopend en ontvangt u 20 procent korting op binnenzonwering.

René en José geflankeerd door hun zonen, voor hun bedrijfspand in Haarle. Trots dat ze al 25 jaar met veel plezier dit bedrijf runnen.
'Zijn trots op wat we bereikt hebben' 3 uur geleden
Afbeelding
LSVN houdt weer een Straat- en wijktoernooi 4 uur geleden
Afbeelding
Twee keer goud voor G.V. Fysion in regiofinale 6 uur geleden
Afbeelding
Ashley en Fayèn turnen individuele finale 6 uur geleden
Afbeelding
Goede prestaties, geen kans op medailles door een tekort aan juryleden 6 uur geleden
Senioren dames en jeugd heren
Veel medailles voor springers G.V. Fysion 7 uur geleden
Afbeelding
Column: Eigendomsverkrijging door verjaring 10 uur geleden
Afbeelding
Mooie opening WK Enduro voor Kaiya Brouwer 11 uur geleden