Afbeelding

Onderhoudswerkzaamheden

Algemeen

NIJVERDAL - Rijkswaterstaat gaat onderhoudswerkzaamheden uitvoeren tussen aansluiting Nijverdal-West (vanaf Rendac) en Raalte (t.h.v. Spoorovergang Mariëmheem). Dit wegvlak wordt afgesloten en het asfalt zal compleet worden vervangen. Tijdens deze werkzaamheden zullen de parallelwegen ook afgesloten zijn.

Werkzaamheden
De werkzaamheden in Nijverdal staan gepland vanaf maandag 1 juli tot en met maandag 5 augustus. Tussen 15 juli en 5 augustus zullen de hoofdrijbanen van de N35 volledig zijn afgesloten. Doorgaand verkeer tussen Zwolle en Almelo en plaatselijk verkeer tussen Mariënheem en Wierden zullen hier hinder van ondervinden.

Overlast
Door de schoolvakanties zal er minder verkeer op de weg aanwezig zijn dan gebruikelijk. Tevens worden er rondom deze periode ook weinig evenementen georganiseerd, waardoor Rijkswaterstaat ervoor heeft gekozen om de werkzaamheden in deze periode uit te voeren. In het verkeersmaatregelenplan worden alle maatregelen genoemd om het verkeer om te leiden en de aanliggende plaatsen en attracties bereikbaar te houden.

Combinatie
In de periode van deze werkzaamheden zal ook de tunnel worden afgesloten voor verkeer. Er worden hitteproeven uitgevoerd in de tunnel, welke op een later tijdstip gepland stond, maar waarbij besloten is om het in dezelfde periode uit te voeren.

 

Afbeelding
Column: Eigendomsverkrijging door verjaring 55 minuten geleden
Afbeelding
Mooie opening WK Enduro voor Kaiya Brouwer 2 uur geleden
Afbeelding
Laatste schooldag van CSG Reggesteyn FOTO's 2 uur geleden
Afbeelding
Voorjaarsschoonmaak 2 uur geleden
Afbeelding
BoekStart Voorleesuurtje vol leuke verhaaltjes 5 uur geleden
Afbeelding
Duik in de wereld van het water tijdens Twentse Waterweken 17 uur geleden
Op Koningsdag zijn er veel mensen op de been. Je voorbereiden kan een kater voorkomen.
Veilig naar een evenement 18 uur geleden
Bas en Tim leverden beide mooie prestaties afgelopen weekend.
Fysion boekt mooie resultaten op NK-heren turnen tweede divisie 19 uur geleden