Afbeelding

'Hardlopen is genieten'!

Algemeen

NIJVERDAL - 'Meer bewegen' is misschien wel het meest gemaakte voornemen in Nederland. En toch zijn er maar weinig mensen die uiteindelijk echt in beweging komen! Eén van de belangrijkste redenen is de drempel van het beginnen zelf. Als je geen enkele conditie hebt, kan het als een onmogelijke opgave voelen. Het belangrijkste is echter dat je op een dag gewoon aan de slag gaat. En de Auto Aaltink CityRun Nijverdal wil je daarbij helpen!

De organisatie van de CityRun Nijverdal gaat binnenkort, in samenwerking met sportvrouw en levensgenieter Marian Freriks, van start met een nieuw hardloopprogramma 'Hardlopen is genieten'. Marian is zelf zeven keer Nederlands Kampioen hardlopen op diverse afstanden en helpt mensen als Vitaliteitscoach aan een duurzame gedragsverandering en energieker leven.

Geluksgevoel
Wil je ook wel eens weten hoe je aan dat geluksgevoel komt waar hardlopers het altijd over hebben? Wil jij de motivatie vinden om te werken aan een fit lichaam? Kom dan op zondag 16 juni naar de Kick Off bij De Wilgenweard. Onder het genot van een kopje koffie of thee luister je naar mooie, inspirerende verhalen. We gaan je namelijk laten zien waarom jij het wel gewoon gaat halen. Dat ook jij die heerlijke euforie gaat voelen tijdens het sporten!

CityRun
Het doel van het programma is om uiteindelijk de 5 kilometer CityRun te volbrengen op zondag 22 september 2019. Dit is het gezelligste hardloopfeest in Nijverdal, voor zowel deelnemers als publiek. Je traint onder professionele begeleiding op je eigen tempo. Ervaar het gevoel dat je leeft, dat je het kunt… Probeer het gewoon, wat kan je gebeuren? En onthoud: Iedereen voelt zich een winnaar als hij/zij over onze finish-streep komt!

Wees welkom bij de Kick Off meeting op zondag 16 juni, van 10.00 tot 12.00 uur bij De Wilgenweard! Toegang is gratis.

René en José geflankeerd door hun zonen, voor hun bedrijfspand in Haarle. Trots dat ze al 25 jaar met veel plezier dit bedrijf runnen.
'Zijn trots op wat we bereikt hebben' 1 uur geleden
Afbeelding
LSVN houdt weer een Straat- en wijktoernooi 2 uur geleden
Afbeelding
Twee keer goud voor G.V. Fysion in regiofinale 4 uur geleden
Afbeelding
Ashley en Fayèn turnen individuele finale 4 uur geleden
Afbeelding
Goede prestaties, geen kans op medailles door een tekort aan juryleden 4 uur geleden
Senioren dames en jeugd heren
Veel medailles voor springers G.V. Fysion 5 uur geleden
Afbeelding
Column: Eigendomsverkrijging door verjaring 8 uur geleden
Afbeelding
Mooie opening WK Enduro voor Kaiya Brouwer 9 uur geleden