Afbeelding

Pokie Entertainment

Algemeen

RIJSSEN - Pokie Entertainment verzorgd al een aantal jaren de springkussens en diverse attracties op het terrein van Rijssen let op de Kleintjes. Daarnaast verzorgen ze in de gehele regio entertainment bij diverse populaire evenementen.

Pokie Entertainment is in mei 2016 opgericht door Tineke Post. Zij heeft tijdens haar studie Commerciële Economie stage gelopen bij een soortgelijk bedrijf. Na haar studie kreeg Tineke de mogelijkheid om via een project van de Rabobank, Universiteit Twente en provincie Overijssel een eigen bedrijf op te starten. Zij heeft deze mogelijkheid aangegrepen en heeft succesvol haar bedrijf Pokie Entertainment opgericht. Het bedrijf is gevestigd aan de Hexelseweg 61 in Wierden. Naast het woonhuis zit één grote opslaghal met springkussens en attracties en een gedeelte van de opslag is in het huis van Tineke. Binnen het bedrijf werken ze samen in een klein en hecht team. Voor de grotere evenementen in de regio hebben ze flexwerkers die ze in kunnen zetten.

Regionaal
Pokie Entertainment werkt voornamelijk heel regionaal. Tijdens Koningsdag verzorgen ze de entertainment in de nabije omgeving. Ook de open dag van Heracles Almelo en diverse andere evenementen van deze voetbalclub worden door hen verzorgd. Daarnaast hebben zij ook veel scholen, verenigingen en bedrijven in hun klantenbestand.

Veiligheid waarborgen
Bij ieder springkussen dat Pokie verhuurd zit een certificaat. De draaimolen en simulatoren worden twee- en driejaarlijks gekeurd door het TUV Nederland. Over het algemeen zijn springkussens en attracties niet gevaarlijk; het ligt eraan hoe de kinderen ermee om gaan. Wanneer de kinderen zich niet aan de regels houden of als er geen begeleider bij is, kan er natuurlijk altijd iets gebeuren. Een aantal medewerkers van Pokie Entertainment zullen tijdens Rijssen let op de Kleintjes bij twee attracties aanwezig zijn en begeleiding bieden.

Senioren dames en jeugd heren
veel medailles voor springers G.V. Fysion 31 minuten geleden
Decorandi 2024
Lintjesregen gemeente Hellendoorn 2024 2 uur geleden
Afbeelding
Column: Eigendomsverkrijging door verjaring 3 uur geleden
Afbeelding
Mooie opening WK Enduro voor Kaiya Brouwer 4 uur geleden
Afbeelding
Laatste schooldag van CSG Reggesteyn FOTO's 5 uur geleden
Afbeelding
Voorjaarsschoonmaak 5 uur geleden
Afbeelding
BoekStart Voorleesuurtje vol leuke verhaaltjes 7 uur geleden
Afbeelding
Duik in de wereld van het water tijdens Twentse Waterweken 19 uur geleden