Afbeelding

BusinessFestival

Algemeen

NIJVERDAL - Het BusinessFestival is het juiste evenement om als ondernemer jouw producten onder de aandacht te brengen bij andere bedrijven en ondernemers. Hierbij kun je denken aan leuke producten voor de Kerst of andere gelegenheden. Het BusinessFestival vindt plaats op woensdag 4 september tussen 17.00 uur en 22.00 uur.

Tijdens dit zakelijke evenement komt u eenvoudig in contact met andere bedrijven en andere ondernemers. Het wordt een informele en gezellige middag en avond in de feesttent van Bruisend Nijverdal. De spreker op deze dag is filosoof & cabaretier Paul Smit. Hij zal op een humoristische en energieke manier ingaan op diverse aspecten van menselijk gedrag en de werking van ons brein.

Tafel reserveren
Wilt u graag uw bedrijf of product presenteren op het festival? Dan kunt u eenvoudig een presentatie-(sta)tafel reserveren. Deze tafel kunt u gebruiken voor het netwerken, presenteren en demonstreren. Daarnaast zal uw naam in de spotlight worden gezet op deze dag!

Aanmelden
Aanmelden als exposant kan eenvoudig op de website: https://bruisendnijverdal.com/bfdeelnemer/ Voor deze informele en gezellige avond worden alle ondernemers uit de gemeente uitgenodigd om aanwezig te zijn. Hierbij is het niet vereist om lid te zijn van één van de organiserende verenigingen.

René en José geflankeerd door hun zonen, voor hun bedrijfspand in Haarle. Trots dat ze al 25 jaar met veel plezier dit bedrijf runnen.
'Zijn trots op wat we bereikt hebben' 7 uur geleden
Afbeelding
LSVN houdt weer een Straat- en wijktoernooi 9 uur geleden
Afbeelding
Twee keer goud voor G.V. Fysion in regiofinale 10 uur geleden
Afbeelding
Ashley en Fayèn turnen individuele finale 11 uur geleden
Afbeelding
Goede prestaties, geen kans op medailles door een tekort aan juryleden 11 uur geleden
Senioren dames en jeugd heren
Veel medailles voor springers G.V. Fysion 12 uur geleden
Afbeelding
Column: Eigendomsverkrijging door verjaring 15 uur geleden
Afbeelding
Mooie opening WK Enduro voor Kaiya Brouwer 16 uur geleden