Afbeelding

Lotgenotencontact mantelzorgers

Algemeen

NIJVERDAL - Evenmens Samen Verder is bedoeld voor mantelzorgers met een gemis. Binnen Samen Verder worden deze mantelzorgers in contact gebracht met lotgenoten en zorgvrijwilligers die helpen het gemis te verwerken, gedachten op een rij te zetten en nieuwe stappen in het eigen leven te zetten. Zo organiseren zij ook regelmatig activiteiten om lotgenoten met elkaar in contact te brengen. Op maandag 22 juli wordt er weer een activiteit georganiseerd: een fietstocht.

Bij rouwen wordt vaak gedacht aan het verwerken van het verlies van een dierbare. In de meeste gevallen is dit ook zo, maar verliesverwerking hoeft niet alleen om het verlies van een dierbare te gaan. Je kan bijvoorbeeld ook rouwen om het verlies van een baan, of na een scheiding. Ook een kinderwens die komt te vervallen is een vorm van rouw- en verliesverwerking. Er kan dus ook sprake zijn van een (groot) verlies zonder dat hier een overlijden aan vooraf is gegaan. Praten met lotgenoten kan troost en steun geven.

Lotgenotencontact
Evenmens Samen Verder wil lotgenoten met elkaar in contact brengen. Dat kan onder andere door samen te fietsen, op maandag 22 juli. Vertrek om 13.00 uur vanaf het station Nijverdal (kant van de bushaltes).

Ondersteuning
Heeft u behoefte aan deze vorm van ondersteuning of aan lotgenotencontact? Dan kunt u deelnemen aan deze fietstocht. Deelname is kosteloos, een drankje onderweg is voor eigen rekening; graag van tevoren aanmelden bij Ina Versmissen iversmissen@evenmens.nl of 0548-638830.

René en José geflankeerd door hun zonen, voor hun bedrijfspand in Haarle. Trots dat ze al 25 jaar met veel plezier dit bedrijf runnen.
'Zijn trots op wat we bereikt hebben' 6 uur geleden
Afbeelding
LSVN houdt weer een Straat- en wijktoernooi 7 uur geleden
Afbeelding
Twee keer goud voor G.V. Fysion in regiofinale 9 uur geleden
Afbeelding
Ashley en Fayèn turnen individuele finale 9 uur geleden
Afbeelding
Goede prestaties, geen kans op medailles door een tekort aan juryleden 10 uur geleden
Senioren dames en jeugd heren
Veel medailles voor springers G.V. Fysion 10 uur geleden
Afbeelding
Column: Eigendomsverkrijging door verjaring 13 uur geleden
Afbeelding
Mooie opening WK Enduro voor Kaiya Brouwer 15 uur geleden