Afbeelding
Foto: Loet v Eijndhoven

Twentse ondernemers lanceren grensverleggend business PLAN

Algemeen

NIJVERDAL - Vanaf 26 augustus is Nederland onder de naam PLAN een boutique club voor inspanning & ontspanning rijker. Een kleinschalige club, Twentse gastvrijheid en op een unieke locatie aan de rand van Nationaal Park "De Sallandse Heuvelrug". Uniek in Nederland. Een aanwinst voor Nijverdal. De drijvende kracht achter PLAN zijn de ondernemers Bilal en Christel Durmaz. Samen laten ze hun passies samensmelten in dit nieuwe grensverleggende business concept.

Wat jaren geleden begon als sportschool Gym to B, heeft zich succesvol ontwikkeld tot personal training studio. Een geweldige reis. Maar nu anno 2019 zijn Bilal, Christel en hun team klaar voor een volgende reis. Een geheel nieuw multidisciplinair concept lanceren. Het begon allemaal met dat ene hele gekke idee. Een hersenspinsel eigenlijk. Maar het heeft zich ontwikkeld tot PLAN. Een bevlogen boutique club voor inspanning & ontspanning.

Ambitie
PLAN is grensverleggend en brengt daarmee een aantal werelden samen. Volgens het ondernemerspaar moet PLAN de favoriete plek van gasten worden om te genieten van sporten, ontspannen, eten & drinken, ontmoeten of (net)werken. Hiervoor haalt het team alles uit de kast om uiteenlopende geluksmomenten creëren. Een (h)eerlijke ervaring voor ondernemende levensgenieters op een unieke locatie aan de rand van Nationaal Park "De Sallandse Heuvelrug". Van een bezoek een beleving maken. En van een moment een herinnering maken. Daar gaat het team van PLAN voor. Enjoy every moment.

Terug naar de roots
Zo komen de horeca-roots van Christel weer helemaal tot leven in de lunchroom. De lunchkaart is veelbelovend. Vers, lokaal, (h)eerlijk of gerechten met een verhaal, dat staat er op het menu. Gezond, gemak, genieten en soms een guilty pleasure. Maar vooral een culinaire beleving. Bilal geeft de personal training studio de ruimte om verder te groeien. In boutique club PLAN heeft Bilal alle kansen om zijn ambitie waar te maken. Personal training en/of coaching, alleen of in kleine groepen. Binnen of buiten. Inspanning of ontspanning. Dat bepaalt ieder voor zich. Iedereen is welkom aan de Holterweg 105 in Nijverdal. Voor de mensen uit de regio vast geen onbekende plek. Eerder fungeerde deze locatie als horecagelegenheid Braakman Noetsele.

De disciplines
Maar er is meer. Je kunt als persoonlijke of bedrijfsmatige gast bij PLAN terecht voor sporten, trainen en/of coaching, eten & drinken, lunch en/of meeneemgerechten voor thuis, (net)werken in één van de business lounges ontwikkelen & organiseren met de PLAN academie.

Zakelijke markt
Naast persoonlijk clubmembers heeft de boutique club vanaf nu ook heel veel te bieden voor de zakelijke markt. Alles is maatwerk, maar er zijn diverse interessante concepten voor bedrijven. Je kunt er terecht om te flexwerken, vergaderen, workshops te organiseren, te sporten met collega's, events, bedrijfsuitje of business borrels. Het team stelt persoonlijk een PLAN voor je op.

Op de planning
Iedereen is van maandag tot en met zaterdag welkom bij PLAN. Spontaan of op afspraak. Voor informatie kunt u mailen naar info@plannijverdal.nl

Afbeelding
Mooie opening WK Enduro voor Kaiya Brouwer 26 minuten geleden
Afbeelding
Laatste schooldag van CSG Reggesteyn FOTO's 58 minuten geleden
Afbeelding
Voorjaarsschoonmaak 1 uur geleden
Afbeelding
BoekStart Voorleesuurtje vol leuke verhaaltjes 3 uur geleden
Afbeelding
Duik in de wereld van het water tijdens Twentse Waterweken 15 uur geleden
Op Koningsdag zijn er veel mensen op de been. Je voorbereiden kan een kater voorkomen.
Veilig naar een evenement 16 uur geleden
Bas en Tim leverden beide mooie prestaties afgelopen weekend.
Fysion boekt mooie resultaten op NK-heren turnen tweede divisie 17 uur geleden
Afbeelding
Bootcamp for Kids in de meivakantie 21 uur geleden