Afbeelding
Foto: Leon Bokhove

Het dak eraf met De Feestdirecteuren & De Snollebollekes

Algemeen

"Wat een feest, da's toch niet normaal!" Bruisend Nijverdal wordt op zondagavond in stijl afgesloten… Met een geweldige afterparty. Deze begint om 17.30 uur en gaat door tot 20.00 uur. Beter kunnen we het feest niet afsluiten. Het is niet nodig om kaarten te kopen. Entree is GRATIS.

Na de dames van O'G3NE (2017) en MAAN (2018) heeft de organisatie van Bruisend Nijverdal, in samenwerking met Manfred Körbl, wederom een topartiest weten te strikken voor de afterparty op de zondag van Bruisend Nijverdal. Niemand minder dan De Snollebollekes betreden deze editie de bühne. Sinds 2013 is deze act een waar fenomeen in de 'snoeiharde-stamp-en-spring-feestmuziek scène'. Na een ontmoeting tussen cabaretier Rob Kemps, Jurjen Gofers (Radio Veronica) en feest DJ Maurice werd dat jaar de act Snollebollekes geboren. Waar Rob zich op het podium begeeft, produceert hij samen met Jurjen en Maurice de muziek. De eerste track 'Vrouwkes' werd meteen een klapper, gevolgd door feesthits met prachtige titels als 'Bam Bam (Bam)', 'Alaafrojack', 'Feestmuts', 'Springen Nondeju' en 'De Vloer is Lava'. De knaller Links Rechts is nog steeds één van de hoogtepunten van menig festival! En niet te vergeten… In no time raakten begin 2019 de concerten van de feestact in het GelreDome uitverkocht. 60.000 feestvierders gingen uit hun dak in Arnhem. En nu dus gewoon in Nijverdal, op zondag 8 september.

De Feestdirecteuren
Voor en na het optreden van De Snollebollekes staan de Feestdirecteuren (DJ Voor Jou), bekend in de hele regio, garant voor een geweldige afterparty. Ook De Feestdirecteuren draaien overuren! Middels een afgewogen mix van peptalk en een flink aandeel bijpassende kneiters zwepen deze bazen je op tot verhoogde staat van uitbundigheid, teneinde een feestprestatie van formaat te realiseren. Zulks geschiede voorts in stemmige gelegenheidskleding en dito gemoedstoestand. Boeken is winst!

Is het al zondag?
Nog eventjes wachten. Deze avond mag je niet missen. Sluit Bruisend Nijverdal in stijl af op zondag 8 september. Om 17.00 uur start een discoshow van Kareltje en Jasmijn voor de allerkleinsten en daarna is het de beurt aan De Feestdirecteuren en De Snollebollekes. Iedereen is welkom. Entree is GRATIS.

René en José geflankeerd door hun zonen, voor hun bedrijfspand in Haarle. Trots dat ze al 25 jaar met veel plezier dit bedrijf runnen.
'Zijn trots op wat we bereikt hebben' 1 uur geleden
Afbeelding
LSVN houdt weer een Straat- en wijktoernooi 3 uur geleden
Afbeelding
Twee keer goud voor G.V. Fysion in regiofinale 4 uur geleden
Afbeelding
Ashley en Fayèn turnen individuele finale 5 uur geleden
Afbeelding
Goede prestaties, geen kans op medailles door een tekort aan juryleden 5 uur geleden
Senioren dames en jeugd heren
Veel medailles voor springers G.V. Fysion 6 uur geleden
Afbeelding
Column: Eigendomsverkrijging door verjaring 9 uur geleden
Afbeelding
Mooie opening WK Enduro voor Kaiya Brouwer 10 uur geleden