Beleef Zonnewoud

HELLENDOORN - Aan de Vrugteveensweg 8b tussen Hellendoorn en Nijverdal ligt midden in de natuur de kleine zorgorganisatie "Zonnewoud". Hier wonen een aantal cliënten met een verstandelijke beperking, op dit moment overwegend mensen met "Down". Daarnaast is er dagopvang voor dezelfde doelgroep.

Ouders en cliënten zijn vol lof over de accommodatie en de medewerkers. Helaas weten erg weinig mensen in de gemeente Hellendoorn en omgeving over het bestaan van "Zonnewoud" terwijl er nog wel plaats is voor een aantal cliënten. Medewerkers en cliënten van Zonnewoud willen dan ook iedereen uitnodigen om op vrijdag 11 oktober eens een kijkje te komen nemen. De huidige cliënten wil graag laten zien waar ze wonen en werken. Zo kunt u zien dat er veel gedaan wordt. Elke dag wordt er gewerkt aan groen- en dierverzorging, regelmatig staan cliënten in de keuken te koken en te bakken en zo nu en dan komt er een order voor het vouwen en inpakken van doosjes binnen. Natuurlijk is er ook volop aandacht voor kunst, houtbewerking, muziek, drama en sensopathisch spel, het spelen en ervaren met de zintuigen.

Uitnodiging
Burgemeester Anneke Raven heeft de uitnodiging voor 11 oktober al geaccepteerd, komt u ook? U bent van harte welkom om te komen kennismaken met Zonnewoud tussen 16.00 en 18.00 uur. Voor koffie/thee met iets lekkers en een hapje en drankje wordt gezorgd.

Meer berichten
 
Auto zoeker