Martkoopman Gokkaya: kwaliteit is onze reclame

RIJSSEN - Op de maandagmarkt van 23 september sprak ik met marktkoopman Ozcan Gokkaya uit Almelo. Hij bezoekt al 15 jaar lang de Rijssense markt met zijn handel in lederwaren.

Hij handelt in hoofdzaak in tassen, riemen, portemonnees en portefeuilles. Hij is zeer tevreden over het publiek op de Rijssense markt, vriendelijke mensen volgens Ozcan. Op deze maandagmorgen is er echter door de neervallende regen weinig belangstelling voor het marktgebeuren. Maar niettemin de geringe publieke belangstelling houden bij de marktkooplieden de moed er in. Ook Ozcan klaagt niet, want er zijn gelukkig ook betere marktomstandigheden geweest. Over het algemeen heeft hij geen redenen tot klagen, want hij kan zijn kostje wel verdienen op de markt in Rijssen. Hij heeft in de loop van de jaren in Rijssen een vaste klantenkring opgebouwd. Die zijn vertrouwen in hem gaan stellen door het leveren van kwaliteitsartikelen, want volgens Ozcan is ‘onze kwaliteit is onze reclame’. Maar door zijn naamsbekendheid en zijn waren aan te prijzen via een advertentie en een artikel in Hart van Rijssen lijkt hem voor de marktbezoekers nog eens een extra stimulans voor het kopen van zijn kwaliteitsproducten. Ozcan is niet alleen in Rijssen vertegenwoordigd op de maandagmarkt, maar ook is hij wekelijks aanwezig met zijn goederen op een vijftal andere markten in Overijssel.

Actie
Op de maandagmarkt van 7 oktober hebben de gezamenlijke kramen een heerlijke smakelijke actie voor haar bezoekers. Tegen inlevering van 3 marktmuntjes ontvangt iedereen een bakleverworst gratis. De bakleverworsten liggen voor u klaar bij de actiekraam op de markt.

Dick Tukkers

Meer berichten
 
Auto zoeker