Afbeelding

Kom naar de Leren en Werken Markt voor iedere Twentenaar

Algemeen

HENGELO - Op donderdag 7 november wordt de Leren en Werken Markt georganiseerd. U bent van harte welkom in de Gieterij in Hengelo, van 14.30 tot 20.00 uur.

Op deze markt komt alles en iedereen dat met leren en werken in Twente te maken heeft, bij elkaar. Dé kans voor werkzoekenden, werkenden, werkgevers, onderwijsprofessionals, Werkplein Twente, UWV-ers en gemeenten in Twente. Niet alleen om elkaar te ontmoeten, ook om je te laten te inspireren en informeren! De Twentse overheden, onderwijsorganisaties en werkgevers willen graag 'een leven lang leren' stimuleren, met als doel om het kennisniveau van werknemers op peil te houden, wat ook helpt hun positie op de arbeidsmarkt.

Programma
Er is onder meer een loopbaanplein, er zijn verschillende sectorpleinen en er is een onderwijscafé. Bezoekers krijgen hier informatie over onderwijsroutes, opleidingen en financieringsmogelijkheden, over carrièreswitch-mogelijkheden en over kansrijke sectoren op de arbeidsmarkt in Twente. Daarnaast kunnen bezoekers in gesprek met opleiders, adviseurs en met werkgevers. Humberto Tan zal in zijn rol als spraakmakende interviewer in gesprek gaan met een aantal Twentse werkgevers uit verschillende branches. Tegen welke problemen lopen zij aan als werkgever en welke oplossingen zien zij? Tenslotte zal Thijs Kemperink het programma afsluiten in zijn rol als standup comedian. Kortom, een markt volop kansen om het leren en werken in Twente een boost te geven.

Meer informatie
Alle informatie en het programma van de Leren en Werken Markt is te vinden op: www.lerenenwerkenmarkt.nl

René en José geflankeerd door hun zonen, voor hun bedrijfspand in Haarle. Trots dat ze al 25 jaar met veel plezier dit bedrijf runnen.
'Zijn trots op wat we bereikt hebben' 4 uur geleden
Afbeelding
LSVN houdt weer een Straat- en wijktoernooi 5 uur geleden
Afbeelding
Twee keer goud voor G.V. Fysion in regiofinale 7 uur geleden
Afbeelding
Ashley en Fayèn turnen individuele finale 7 uur geleden
Afbeelding
Goede prestaties, geen kans op medailles door een tekort aan juryleden 8 uur geleden
Senioren dames en jeugd heren
Veel medailles voor springers G.V. Fysion 8 uur geleden
Afbeelding
Column: Eigendomsverkrijging door verjaring 11 uur geleden
Afbeelding
Mooie opening WK Enduro voor Kaiya Brouwer 13 uur geleden