Afbeelding

Veel Pieten en de Pietentrein in het centrum van Rijssen

Algemeen

RIJSSEN - Het zal kinderen en ouders niet ontgaan zijn: Sinterklaas en zijn Pieten zijn weer in het land. Ook Rijssen slaan zij niet over!

Komende zaterdag komen veel Pieten naar Rijssen. Kinderen kunnen gratis mee met de Pietentrein en er worden optredens verzorgd door maar liefst 8 dansgroepen. Ga mee met de Pietentrein voor een leuke rit door het centrum. De vele Pieten gaan Sinterklaas helpen met alles wat er nog voor Pakjesavond gedaan moet worden. Je vindt de stationnetjes op het HogeWal plein en 't Schild. Ga je mee?

Veel te beleven
's Middags geven maar liefst acht dansgroepen optredens. De jonge talenten komen van gymnastiekvereniging DOS uit Rijssen, Dansstudio Dynamiek uit Enter en Joni Connect uit Nijverdal. De optredens zijn onder meer op het Hoge Wal plein, de Haarstraat, Grotestraat en Elsenerstraat.

Huis van Sinterklaas
Sinterklaas heeft dit jaar een nieuw huis gekregen in centrum Rijssen. Tijdens zijn verblijf logeert hij op Haarstraat 14. Dit is het oude pand van de ABN-AMRO bank. Er zit een grote brievenbus voor je wensenlijstje, kleurplaten, tekeningen en alles wat je voor Sinterklaas hebt geknutseld.

Extra koopavond
Voor de Sinterklaasaankopen is er op vrijdag 29 november een extra koopavond in het centrum van Rijssen. De winkels zijn op deze vrijdag open tot 21.00 uur. Veel winkels pakken extra uit dit weekend met onder meer lekkers in de winkel. Goed om te weten: op 5 december vervalt de reguliere koopavond. Last minute inkopen doet u dus liever eerder.

René en José geflankeerd door hun zonen, voor hun bedrijfspand in Haarle. Trots dat ze al 25 jaar met veel plezier dit bedrijf runnen.
'Zijn trots op wat we bereikt hebben' 2 uur geleden
Afbeelding
LSVN houdt weer een Straat- en wijktoernooi 4 uur geleden
Afbeelding
Twee keer goud voor G.V. Fysion in regiofinale 5 uur geleden
Afbeelding
Ashley en Fayèn turnen individuele finale 6 uur geleden
Afbeelding
Goede prestaties, geen kans op medailles door een tekort aan juryleden 6 uur geleden
Senioren dames en jeugd heren
Veel medailles voor springers G.V. Fysion 7 uur geleden
Afbeelding
Column: Eigendomsverkrijging door verjaring 10 uur geleden
Afbeelding
Mooie opening WK Enduro voor Kaiya Brouwer 11 uur geleden