Afbeelding

Nomineer sporters voor mooie huldiging

Algemeen

NIJVERDAL - De gemeente Hellendoorn hecht een grote waarde aan de sportiviteit van de inwoners. Menig inwoner is op sportief gebied actief; al dan niet als sporter of als vrijwilliger. Om de sporters in het zonnetje te zetten wil de gemeente hen weer huldigen tijdens de nieuwjaarsreceptie.

Op donderdag 2 januari organiseert de gemeente Hellendoorn weer de nieuwjaarsreceptie. Hier zullen ook sporters uitgebreid in het zonnetje gezet worden. De gemeente wil sporters huldigen die in 2019 kampioen zijn geworden. Om in aanmerking te komen moeten zij minimaal Nederlands Kampioen zijn geworden, een medaille hebben gehaald op een EK of WK of een medaille hebben gewonnen op een grote aansprekende wedstrijd zoals een Wereldbeker, Grand Prix of Europacup. Niet alleen sportprestaties komen in aanmerking, maar ook andere kampioenschappen. Voorwaarde is wel dat het kampioenschap is behaald onder toezicht van een landelijk erkende organisatie.

Aanmelden
Omdat de gemeente uiteraard niet alle kampioenen kent worden zij opgeroepen om zich te melden. U kunt hiervoor bellen met coördinator Sport en Bewegen van de gemeente, René Nijhof. Hij is bereikbaar via r.nijhof@hellendoorn.nl of telefonisch op 0548-630 733. Sporters die het afgelopen jaar contact hebben gehad met de gemeente hoeven niet meer te reageren.

Afbeelding
Twee keer goud voor G.V. Fysion in regiofinale 3 minuten geleden
Afbeelding
Ashley en Fayèn turnen individuele finale 23 minuten geleden
Afbeelding
Goede prestaties, geen kans op medailles door een tekort aan juryleden 40 minuten geleden
Senioren dames en jeugd heren
Veel medailles voor springers G.V. Fysion 1 uur geleden
Afbeelding
Column: Eigendomsverkrijging door verjaring 4 uur geleden
Afbeelding
Mooie opening WK Enduro voor Kaiya Brouwer 5 uur geleden
Afbeelding
Laatste schooldag van CSG Reggesteyn FOTO's 6 uur geleden
Afbeelding
Voorjaarsschoonmaak 6 uur geleden