Afbeelding

De Blenke met 'Een kuuroord vol met stress!'

Algemeen

HELLENDOORN - Dit seizoen speelt Toneelgroep De Blenke "Een kuuroord vol met stress" van Nico Torrenga, een klucht in drie bedrijven. De uitvoeringen zijn eind januari in plaats van begin maart zoals voorgaande jaren.

Het verhaal van "Een kuuroord vol met stress" gaat over Truus de Winter, die in een loterij een gratis verblijf in een kuuroord wint. Ze neemt haar vriendin Alie en diens man Piet mee. Als er in het kuuroord een TV ploeg van Omroep Max aanwezig is, en er ook nog een oplichter actief blijkt te zijn, is de chaos compleet… Eigenaar Joris is er maar druk mee. Hij heeft veel last van stress en vraagt zijn tweelingbroer hem te komen helpen. Maar of het daar beter van wordt? Voldoende ingrediënten voor een avondje ouderwets lachen. Komt dat zien!

Speeldata
Op dinsdagmiddag 21 januari is er een try out voorstelling voor bewoners van de verschillende verzorgingshuizen in de gemeente Hellendoorn. Op 24, 25 en 31 januari en op 1 februari kunt u de voorstelling zien bij Noabers, Dorpsstraat 26 in Hellendoorn. Aanvang van de toneelavonden is om 20.00 uur. De zaal is vanaf 19.30 uur voor het publiek geopend. Kaarten à € 7,50 zijn verkrijgbaar bij Primera Hofman te Hellendoorn, of telefonisch via nummer 06-44078782 (op werkdagen tussen 18.00 en 20.00 uur). Ook via de website kan worden gereserveerd: www.toneelgroepdeblenke.nl

Compleet avondje uit
Voorafgaand aan de voorstellingen bestaat de mogelijkheid om lekker te eten bij Noabers. Hiervoor kunt u telefonisch reserveren via 0548-654910. In dat geval bent u verzekerd van een gereserveerde plek bij de voorstelling.

Afbeelding
Column: Eigendomsverkrijging door verjaring 20 minuten geleden
Afbeelding
Mooie opening WK Enduro voor Kaiya Brouwer 1 uur geleden
Afbeelding
Laatste schooldag van CSG Reggesteyn FOTO's 2 uur geleden
Afbeelding
Voorjaarsschoonmaak 2 uur geleden
Afbeelding
BoekStart Voorleesuurtje vol leuke verhaaltjes 4 uur geleden
Afbeelding
Duik in de wereld van het water tijdens Twentse Waterweken 16 uur geleden
Op Koningsdag zijn er veel mensen op de been. Je voorbereiden kan een kater voorkomen.
Veilig naar een evenement 18 uur geleden
Bas en Tim leverden beide mooie prestaties afgelopen weekend.
Fysion boekt mooie resultaten op NK-heren turnen tweede divisie 18 uur geleden