Afbeelding
Foto: Delano G

Spaar bij PLUS voor korting op halve seizoenkaart Heracles

Algemeen

ALMELO - Klanten van tien PLUS Supermarkten in de regio kunnen vanaf deze week sparen voor flinke korting op een halve seizoenkaart van Heracles Almelo. Met een halve seizoenkaart bezoeken zij alle acht thuisduels van de club in de tweede seizoenshelft. Onder meer Feyenoord, Ajax, AZ en FC Twente komen nog naar Erve Asito.

Een volle spaarkaart geeft recht op 35% korting. Daarmee is een halve seizoenkaart van de Eredivisionist al verkrijgbaar vanaf 81 euro. Voor kinderen is de halve seizoenkaart nog voordeliger: vanaf 44 euro, slechts 5,50 euro per duel. Sparen kan tot en met 19 januari 2020 bij PLUS Supermarkten in Almelo, Borne, Geesteren, Markelo, Tubbergen en Weerselo. Op heracles.nl/plus staat een overzicht van de vestigingen en alle informatie over de actie.

Mooi jaar
Heracles mag weer terugblikken op een mooi jaar. De successen zijn ook zeker te danken aan de grote steun van de fanatieke Heracles-supporters. Mogen ze in 2020 ook op uw steun rekenen?

René en José geflankeerd door hun zonen, voor hun bedrijfspand in Haarle. Trots dat ze al 25 jaar met veel plezier dit bedrijf runnen.
'Zijn trots op wat we bereikt hebben' 11 uur geleden
Afbeelding
LSVN houdt weer een Straat- en wijktoernooi 13 uur geleden
Afbeelding
Twee keer goud voor G.V. Fysion in regiofinale 14 uur geleden
Afbeelding
Ashley en Fayèn turnen individuele finale 15 uur geleden
Afbeelding
Goede prestaties, geen kans op medailles door een tekort aan juryleden 15 uur geleden
Senioren dames en jeugd heren
Veel medailles voor springers G.V. Fysion 15 uur geleden
Afbeelding
Column: Eigendomsverkrijging door verjaring 19 uur geleden
Afbeelding
Mooie opening WK Enduro voor Kaiya Brouwer 20 uur geleden