Open huis basisschool Klim-Op

RIJSSEN - Basisschool Klim-Op nodigt alle ouders uit, waarvan hun kind in het schooljaar 2020-2021 4 jaar wordt, om geheel vrijblijvend op woensdag 22 januari een kijkje te komen nemen in hun prachtige, moderne gebouw aan de Lentfersweg.

's Morgens is hiertoe open huis van 9.00 uur tot 10.00 uur en 's avonds is er een informatiebijeenkomst van 20.00 uur tot 21.00 uur. Met name in de ochtend kunnen ouders ook sfeer proeven. Alle groepen zijn aan het werk en de deuren staan open. Ouders die graag op een ander moment kennis willen maken met deze school kunnen een afspraak maken met de directeur Henri Raanhuis, tel. 541490.  

De school staat voor kwalitatief goed onderwijs. Hierbij geven zij de ongeveer 250 kinderen letterlijk en figuurlijk de ruimte. Een multifunctioneel gebouw dat wordt gedeeld met de Speeldoos, peuteropvang, en Kiddo, kinderopvang  en buitenschoolse opvang. Daarbinnen bieden zij samen de kinderen voor, onder en na schooltijd de ruimte al hun talenten te ontwikkelen. Basisschool Klim-Op is een open, gastvrije katholieke school waar iedereen, ongeacht geloof, zich gewaardeerd en gekend voelt en de ruimte krijgt om optimaal te groeien.

Ouders die graag nog meer informatie willen over basisschool Klim-Op kunnen ook kijken op hun website: www.klimopschoolrijssen.nl.

Meer berichten