Afbeelding

Reggewoon start weer op: ook onderhoud kan hervat worden

Algemeen

NIJVERDAL - De coronacrisis heeft bij veel organisaties een grote impact gehad. Ook woningcorporatie Reggewoon moest even pas op de plaats maken met veel zaken. Nu de situatie zich lijkt te stabiliseren, kan ook Reggewoon weer verder. Maar: het 'nieuwe normaal' is wel duidelijk merkbaar voor huurders.

Reggewoon is sinds afgelopen week ook weer begonnen met geplande onderhoudswerkzaamheden. Bij de start van de crisis werden deze tijdelijk gestaakt; alleen hoognodige reparaties werden verricht om zo min mogelijk contact te hebben tussen medewerkers en huurders. Nu worden onderhoudswerkzaamheden weer hervat. Het gaat dan wel om werkzaamheden die binnen één dagdeel, maximaal 4 uur, afgerond kunnen worden. Buitenwerkzaamheden gaan door, mits de aannemer geen contact heeft met huurders. Verder houdt men zich aan de richtlijnen van het RIVM. Dit heeft helaas wel als gevolg dat er alleen spoedwerkzaamheden uitgevoerd worden bij huurders van 70 jaar en ouder of anderen in kwetsbare groepen; gepland kleiner onderhoud zal later uitgevoerd worden.

Huren en opleveren
Ook de andere aspecten van Reggewoon gaan wat anders dan gebruikelijk. Zo neemt Reggewoon contact op met kandidaten voor een woning om de mogelijkheden voor bezichtiging door te nemen. Huurders die opzeggen zullen eveneens te maken krijgen met wat andere procedures. Kijk op:
www.reggewoon.nl

René en José geflankeerd door hun zonen, voor hun bedrijfspand in Haarle. Trots dat ze al 25 jaar met veel plezier dit bedrijf runnen.
'Zijn trots op wat we bereikt hebben' 6 uur geleden
Afbeelding
LSVN houdt weer een Straat- en wijktoernooi 8 uur geleden
Afbeelding
Twee keer goud voor G.V. Fysion in regiofinale 10 uur geleden
Afbeelding
Ashley en Fayèn turnen individuele finale 10 uur geleden
Afbeelding
Goede prestaties, geen kans op medailles door een tekort aan juryleden 10 uur geleden
Senioren dames en jeugd heren
Veel medailles voor springers G.V. Fysion 11 uur geleden
Afbeelding
Column: Eigendomsverkrijging door verjaring 14 uur geleden
Afbeelding
Mooie opening WK Enduro voor Kaiya Brouwer 15 uur geleden