Foto: Leonie Smit

Spetterend seizoen bij Het Ravijn

NIJVERDAL - Ook Het Ravijn staat weer in de startblokken voor een spetterend nieuw seizoen. Het sportcomplex mag door de versoepelde maatregelen inmiddels weer meer activiteiten houden. Het nieuwe seizoen kan dan ook redelijk 'normaal' starten.

Op 10 augustus starten de zwemlessen en enkele beweegactiviteiten weer. Vanaf maandag 17 augustus start het seizoen officieel en komen bijvoorbeeld alle basisschoolleerlingen uit Hellendoorn weer spetterend bewegingsonderwijs volgen in het zwembad. “We starten dan ook weer met AquaVitaal, een van onze belangrijkste beweegprogramma’s voor met name senioren”, kijkt manager Ruben Buijserd vooruit.

Veilig en verantwoord
Op www.hetravijn.nl publiceert het zwembad een overzicht van alle activiteiten, tijden en tarieven in het nieuwe seizoen. “Je vindt er ook de richtlijnen voor een zwembadbezoek in coronatijd, al hopen we zoveel mogelijk weer als vanouds activiteiten te kunnen organiseren. Natuurlijk met inachtneming van de voorgeschreven afstandsbeperking. In de bassins hoeft er tijdens het sporten geen onderlinge afstand gehouden te worden. Wat dat betreft krijgen we letterlijk weer wat meer ruimte, omdat dat volgens de richtlijnen veilig en verantwoord kan. Maar voor en na het zwemmen is dat anders, we roepen mensen daarom nog steeds op zoveel in badkleding (onder de normale kleding) te komen.”

Vaste gebruikers
Ook de diverse vaste gebruikers zijn inmiddels weer begonnen met hun activiteiten. Zo hervatte de zwem- en poloclub Het Ravijn al een aangepast trainingsaanbod. Ook De Waterspetters, Stichting Revalidatiezwemmen en Stichting De Doordrijver kunnen het bad weer gebruiken. Men blijft het verloop monitoren de komende tijd om ervoor te zorgen dat men sámen gezond blijft. Ook de gemeentelijke binnensportaccommodaties openen per 17 augustus weer, de sporthal in Het Ravijn wordt dan ook opengesteld. De tribunes blijven gesloten, maar er zijn wel meer sportmogelijkheden.

Meer berichten
 
Auto zoeker