Afbeelding
Foto: Leonie Smit

Spetterend seizoen bij Het Ravijn

Algemeen

NIJVERDAL - Ook Het Ravijn staat weer in de startblokken voor een spetterend nieuw seizoen. Het sportcomplex mag door de versoepelde maatregelen inmiddels weer meer activiteiten houden. Het nieuwe seizoen kan dan ook redelijk 'normaal' starten.

Op 10 augustus starten de zwemlessen en enkele beweegactiviteiten weer. Vanaf maandag 17 augustus start het seizoen officieel en komen bijvoorbeeld alle basisschoolleerlingen uit Hellendoorn weer spetterend bewegingsonderwijs volgen in het zwembad. “We starten dan ook weer met AquaVitaal, een van onze belangrijkste beweegprogramma’s voor met name senioren”, kijkt manager Ruben Buijserd vooruit.

Veilig en verantwoord
Op www.hetravijn.nl publiceert het zwembad een overzicht van alle activiteiten, tijden en tarieven in het nieuwe seizoen. “Je vindt er ook de richtlijnen voor een zwembadbezoek in coronatijd, al hopen we zoveel mogelijk weer als vanouds activiteiten te kunnen organiseren. Natuurlijk met inachtneming van de voorgeschreven afstandsbeperking. In de bassins hoeft er tijdens het sporten geen onderlinge afstand gehouden te worden. Wat dat betreft krijgen we letterlijk weer wat meer ruimte, omdat dat volgens de richtlijnen veilig en verantwoord kan. Maar voor en na het zwemmen is dat anders, we roepen mensen daarom nog steeds op zoveel in badkleding (onder de normale kleding) te komen.”

Vaste gebruikers
Ook de diverse vaste gebruikers zijn inmiddels weer begonnen met hun activiteiten. Zo hervatte de zwem- en poloclub Het Ravijn al een aangepast trainingsaanbod. Ook De Waterspetters, Stichting Revalidatiezwemmen en Stichting De Doordrijver kunnen het bad weer gebruiken. Men blijft het verloop monitoren de komende tijd om ervoor te zorgen dat men sámen gezond blijft. Ook de gemeentelijke binnensportaccommodaties openen per 17 augustus weer, de sporthal in Het Ravijn wordt dan ook opengesteld. De tribunes blijven gesloten, maar er zijn wel meer sportmogelijkheden.

René en José geflankeerd door hun zonen, voor hun bedrijfspand in Haarle. Trots dat ze al 25 jaar met veel plezier dit bedrijf runnen.
'Zijn trots op wat we bereikt hebben' 9 uur geleden
Afbeelding
LSVN houdt weer een Straat- en wijktoernooi 11 uur geleden
Afbeelding
Twee keer goud voor G.V. Fysion in regiofinale 12 uur geleden
Afbeelding
Ashley en Fayèn turnen individuele finale 13 uur geleden
Afbeelding
Goede prestaties, geen kans op medailles door een tekort aan juryleden 13 uur geleden
Senioren dames en jeugd heren
Veel medailles voor springers G.V. Fysion 13 uur geleden
Afbeelding
Column: Eigendomsverkrijging door verjaring 17 uur geleden
Afbeelding
Mooie opening WK Enduro voor Kaiya Brouwer 18 uur geleden