Afbeelding

Reizend Duurzaam Compliment

Algemeen

HELLENDOORN - Dick de Vente van de Groene Kerk-commissie van de protestantse gemeente Nijverdal, de vorige ontvanger, overhandigde onlangs het Reizend Duurzaam Compliment aan Wielent Zonnebeld.

De motivatie van de commissie om het Kunstwerk juist aan Zonnebeld Groencentrum te overhandigen, omschreven zij als volgt: Het duurzaamheidscompliment van de gemeente Hellendoorn willen wij, van de Groene kerk-commissie van de Protestante Gemeente Nijverdal, graag doorgeven aan groencentrum en groothandel Zonnebeld. Groencentrum Zonnebeld is 1 van de weinige duurzame groencentrums in Nederland. Zij laten zien dat duurzaamheid en het hebben van een commercieel bedrijf elkaar niet in de weg staan. Zelf zeggen ze hierover: “Ons uitgangspunt is het samenbrengen van de drie elementen mens, aarde en resultaat: een rechtvaardig sociaal beleid, zorg voor het milieu en een goede gezonde financiële situatie en dat alles natuurlijk met onze passie voor het groen”. De komende maanden heeft het kunstwerk dus een onderkomen bij de firma Zonnebeld, totdat zij deze weer doorgegeven aan een volgende persoon, bedrijf of instantie die zich inzet voor duurzaamheid en een leefbaarder wereld.

René en José geflankeerd door hun zonen, voor hun bedrijfspand in Haarle. Trots dat ze al 25 jaar met veel plezier dit bedrijf runnen.
'Zijn trots op wat we bereikt hebben' 10 uur geleden
Afbeelding
LSVN houdt weer een Straat- en wijktoernooi 12 uur geleden
Afbeelding
Twee keer goud voor G.V. Fysion in regiofinale 14 uur geleden
Afbeelding
Ashley en Fayèn turnen individuele finale 14 uur geleden
Afbeelding
Goede prestaties, geen kans op medailles door een tekort aan juryleden 14 uur geleden
Senioren dames en jeugd heren
Veel medailles voor springers G.V. Fysion 15 uur geleden
Afbeelding
Column: Eigendomsverkrijging door verjaring 18 uur geleden
Afbeelding
Mooie opening WK Enduro voor Kaiya Brouwer 19 uur geleden