Wandelroutes van De Welle: even genieten van de herfst

Wandelroutes van De Welle: even genieten van de herfst

HELLENDOORN/NIJVERDAL - De prachtig gekleurde bladeren vallen van de bomen, het weer is soms guur maar gelukkig schijnt er ook vaak een prachtig najaarszonnetje. Juist nu we dit najaar noodgedwongen meer thuis zitten, is het heerlijk om iedere dag even een frisse neus te halen en te blijven bewegen. Stagiaires van Stichting De Welle zetten wekelijks een aantal mooie wandelroutes uit in de kernen van Wierden, Enter, Hellendoorn en Nijverdal.

De wandelroutes zijn tussen de 2 en 3 kilometer lang. Of deze wandelroute uw dagelijkse beweging is, een rondje in de werkpauze of juist dient als een familiewandeling, in elk van deze gevallen kunt u met deze routes uit de voeten! Er zullen af en toe wat langere bonusrondjes verschijnen in het prachtige buitengebied van Wierden en Hellendoorn. U kunt de routes alleen lopen, samen met (klein)kinderen of een vriend(in). Maar wellicht is het ook gezellig om eens wandelend bij te praten met een buurman of -vrouw die het huis wat minder uitkomt. Uiteraard is het wel belangrijk dat iedereen zich aan de RIVM-maatregelen houdt.

De routes
De wandelroutes worden gedeeld op de Facebookpagina en website van De Welle. Wilt u de route per mail ontvangen? Dan kunt u zich aanmelden bij k.rodijk@stichtingdewelle.nl. Bent u niet zo vaardig met de computer, dan kunt u de routes ook ophalen bij de balie van De Welle in Wierden en Nijverdal (op werkdagen tussen 9.00 en 12.30 uur). De route van Enter kan iedere ochtend afgehaald worden bij het gezondheidscentrum (Dorpsplein 1). In Hellendoorn is een afhaalpunt bij de Albert Heijn.

Voor inlichtingen kan er contact opgenomen worden met Kayra Rodijk, e-mailadres: k.rodijk@stichtingdewelle.nl of via het telefoonnummer 06-34269710.

Meer berichten
 
Auto zoeker