Afbeelding

Kerstactie voor de Minima met groot succes afgesloten

Algemeen

HELLENDOORN/NIJVERDAL - De “Kerstactie voor de Minima”, die door de Raad van Kerken Nijverdal-Hellendoorn vrijdag 18 december voor de 27e keer is georganiseerd, is dankzij de steun van heel veel particulieren, bedrijven, scholen en instellingen, een overweldigend succes geworden.

Via de media en per brief heeft de Raad van Kerken Nijverdal-Hellendoorn u gevraagd te helpen de Kerstactie te laten slagen. Dankzij de overweldigende financiële steun, waaronder enkele zeer grote giften, die zij mede namens u mochten ontvangen was het mogelijk om met de feestdagen in zicht, 720 kerstattenties aan de minimagezinnen te overhandigen. Het is geen levensmiddelenbon van € 25,- zoals eerder vermeld, maar een levensmiddelen bon met een waarde van € 60,- geworden. Het is overweldigend en zij hebben uw hulp dan ook ervaren als “noaberschap op zijn best”. Hiervoor nogmaals hartelijke dank.

De Raad van Kerken spreekt de hoop uit, dat in 2021 de “Kerstactie voor de Minima” weer op de traditionele wijze kan worden georganiseerd.

Afbeelding
Column: Härte van oons dörpien: zîej hebt 't käts verknald 3 uur geleden
Afbeelding
'Van mijn kleinkinderen krijg ik veel inspiratie' 5 uur geleden
Afbeelding
De Paashaas op bezoek! 7 uur geleden
Afbeelding
ColumLicht balsemen 9 uur geleden
King Stage
Volledige line-up Dauwpop 2024 bekend: Donnie, The Horse Company en Michelle David & The True-Tones toegevoegd 9 uur geleden
Inwoners kunnen een bijdrage aanvragen om mee te kunnen doen met sport, cultuur, onderwijs en maatschappelijke activiteiten.
Meedoenregelingen: voor een extra steuntje in de rug 11 uur geleden
Afbeelding
Ontdek het avontuur: de ZorgSaam Reggedaltrail 13 uur geleden
De feesttent staat al klaar voor het feest tijdens het paasweekend.
Traditionele trekkerslep tijdens Feestweekend Marle 27 mrt, 17:45