Afbeelding

Oliebollenactie Advendo gaat door onder strikte maatregelen

Algemeen

NIJVERDAL - Na de nieuwe maatregelen was het spannend, maar muziekvereniging Advendo mag de Oliebollen Drive-Through door laten gaan. Dit is na goed overleg tussen de muziekvereniging en de gemeente besloten, waarbij de vereniging zich aan strikte veiligheidsmaatregelen dient te houden.

Iedereen kan op een veilige manier met auto of fiets verse oliebollen halen bij de Drive-Through door de aangegeven route te volgen. Verkeersregelaars zullen erop toezien dat de goede route gevolgd wordt en dat er veilige doorstroom plaatsvindt. Hierbij wordt streng gelet op de afstand van 1,5 meter, zodat er geen contactmomenten kunnen ontstaan. Oliebollenkopers worden verzocht meteen na het ophalen van de oliebollen de parkeerplaats te verlaten. Op deze manier hoopt de vereniging toch alle inwoners van Nijverdal blij te maken met versgebakken oliebollen.

Inkomstenbron
De actie is een van de belangrijkste bronnen van inkomsten van de club, dus bestel nog snel je oliebollen met korting via tinyurl.com/oliebollenactie-2020. De Drive-Through is op de parkeerplaats Koersendijk 1 in Nijverdal en geopend op 29 en 30 december van 10.00 tot 18.00 uur en op 31 december van 9.00 tot 16.00 uur. Op de website van de club, www.advendo-nijverdal.nl, vind je alle informatie over de actie en de maatregelen.

Afbeelding
Mooie opening WK Enduro voor Kaiya Brouwer 1 uur geleden
Afbeelding
Laatste schooldag van CSG Reggesteyn FOTO's 1 uur geleden
Afbeelding
Voorjaarsschoonmaak 1 uur geleden
Afbeelding
BoekStart Voorleesuurtje vol leuke verhaaltjes 3 uur geleden
Afbeelding
Duik in de wereld van het water tijdens Twentse Waterweken 16 uur geleden
Op Koningsdag zijn er veel mensen op de been. Je voorbereiden kan een kater voorkomen.
Veilig naar een evenement 17 uur geleden
Bas en Tim leverden beide mooie prestaties afgelopen weekend.
Fysion boekt mooie resultaten op NK-heren turnen tweede divisie 18 uur geleden
Afbeelding
Bootcamp for Kids in de meivakantie 21 uur geleden