Oliebollenactie Advendo gaat door onder strikte maatregelen

Oliebollenactie Advendo gaat door onder strikte maatregelen

NIJVERDAL - Na de nieuwe maatregelen was het spannend, maar muziekvereniging Advendo mag de Oliebollen Drive-Through door laten gaan. Dit is na goed overleg tussen de muziekvereniging en de gemeente besloten, waarbij de vereniging zich aan strikte veiligheidsmaatregelen dient te houden.

Iedereen kan op een veilige manier met auto of fiets verse oliebollen halen bij de Drive-Through door de aangegeven route te volgen. Verkeersregelaars zullen erop toezien dat de goede route gevolgd wordt en dat er veilige doorstroom plaatsvindt. Hierbij wordt streng gelet op de afstand van 1,5 meter, zodat er geen contactmomenten kunnen ontstaan. Oliebollenkopers worden verzocht meteen na het ophalen van de oliebollen de parkeerplaats te verlaten. Op deze manier hoopt de vereniging toch alle inwoners van Nijverdal blij te maken met versgebakken oliebollen.

Inkomstenbron
De actie is een van de belangrijkste bronnen van inkomsten van de club, dus bestel nog snel je oliebollen met korting via tinyurl.com/oliebollenactie-2020. De Drive-Through is op de parkeerplaats Koersendijk 1 in Nijverdal en geopend op 29 en 30 december van 10.00 tot 18.00 uur en op 31 december van 9.00 tot 16.00 uur. Op de website van de club, www.advendo-nijverdal.nl, vind je alle informatie over de actie en de maatregelen.

Meer berichten
 
Auto zoeker