Afbeelding

Een frisse look voor het nieuwe jaar

Algemeen

Het is aan het begin van ieder jaar voor een terugkerend thema: goede voornemens. Bijvoorbeeld om meer te gaan bewegen. De ervaring leert dat het best lastig kan zijn om dit in de praktijk vol te houden. Wie weet lukt het met de juiste kleding nog beter! Niet alleen wat betreft activiteiten buitenshuis, maar zeker ook voor de nodige ontspanning als je na een vermoeiende dag weer in de bank ploft. Voor een verfrissende kijk op mode moet je in de online shop van Sans zijn. Hier vind je de beste kleding voor ieder seizoen.

Als je dit jaar toch wat vaker de deur uit wilt gaan, voor een stevige wandeling bijvoorbeeld, dan is de hoogwaardige streetwear van Ballin Amsterdam iets voor jou. Het is kleding die uitstekend zit en waarmee je voor de buitenwereld ook nog eens goed voor de dag komt. Het eigentijdse merk sluit aan op de wensen van de moderne, modebewuste man. Het werd in 2015 opgericht en focust zich op het maken van streetwear van uitmuntende kwaliteit. In 2016 ging het fashionlabel samenwerken met het Amsterdamse label Purewhite. Zodoende heeft deze jonge speler in korte tijd een goede positie op de markt kunnen bereiken en kom je de kleding nu overal in het straatbeeld tegen. Ook beroemdheden tonen zich regelmatig in een outfit van Ballin. Of je nu een hippe sweater of shirt zoekt of voor de koude dagen een fijne, gewatteerde winterjas, Ballin heeft het!

Misschien hecht je niet zoveel waarde aan je onderkleding, maar het belang van comfortabele ondermode moet je niet onderschatten. Bamboo basics biedt boxershorts, sokken en T-shirts die je prima kunt combineren met diverse bovenkleding. Het unieke van deze basics is het gebruik van bamboe viscose als hoofdmateriaal. Het is een sterke, zachte stof die lang soepel blijft en wel 70% meer vocht kan opnemen dan katoen.

Ontdek het gemak van online shoppen bij Sans en vind de perfecte combinatie voor dit winterseizoen!

Afbeelding
Column: Härte van oons dörpien: zîej hebt 't käts verknald 11 uur geleden
Afbeelding
'Van mijn kleinkinderen krijg ik veel inspiratie' 13 uur geleden
Afbeelding
De Paashaas op bezoek! 15 uur geleden
Afbeelding
ColumLicht balsemen 17 uur geleden
King Stage
Volledige line-up Dauwpop 2024 bekend: Donnie, The Horse Company en Michelle David & The True-Tones toegevoegd 17 uur geleden
Inwoners kunnen een bijdrage aanvragen om mee te kunnen doen met sport, cultuur, onderwijs en maatschappelijke activiteiten.
Meedoenregelingen: voor een extra steuntje in de rug 19 uur geleden
Afbeelding
Ontdek het avontuur: de ZorgSaam Reggedaltrail 21 uur geleden
De feesttent staat al klaar voor het feest tijdens het paasweekend.
Traditionele trekkerslep tijdens Feestweekend Marle 27 mrt, 17:45