Afbeelding
Foto: Jannie Cents

Tuin voor iedereen

Algemeen

NIJVERDAL - De tuin voor het huis van Jannie Cents is een tuin voor iedereen. Al jarenlang maakt zij van het stuk groen onder de bomen aan de Bonteweg in Nijverdal een plek waar het heerlijk uitrusten is voor wandelaars, fietsers en eigenaren van honden want ook voor hen staat er altijd een bakje water klaar. 

Het heerlijke zitje is ooit ontstaan door een burendag en niet meer weg te denken in de wijk Noetsele aan de rand van onze prachtige Sallandse Berg. Ieder jaar is er wel iets nieuws, iets dat creatief en met liefde gemaakt is door buurvrouw Jannie. Dit jaar liggen er zelfs Nijverdalse bergschapen te rusten. Deze heeft Jannie met haar familie gemaakt. De mooie lange tafel wordt binnenkort weer vrolijk en uitnodigend aangekleed. Iedereen is welkom om op deze mooie rustpunt naast De Hoge Es even een stop te maken, koffie te drinken, een praatje te maken of even helemaal niets te doen.





René en José geflankeerd door hun zonen, voor hun bedrijfspand in Haarle. Trots dat ze al 25 jaar met veel plezier dit bedrijf runnen.
'Zijn trots op wat we bereikt hebben' 4 uur geleden
Afbeelding
LSVN houdt weer een Straat- en wijktoernooi 6 uur geleden
Afbeelding
Twee keer goud voor G.V. Fysion in regiofinale 7 uur geleden
Afbeelding
Ashley en Fayèn turnen individuele finale 8 uur geleden
Afbeelding
Goede prestaties, geen kans op medailles door een tekort aan juryleden 8 uur geleden
Senioren dames en jeugd heren
Veel medailles voor springers G.V. Fysion 9 uur geleden
Afbeelding
Column: Eigendomsverkrijging door verjaring 12 uur geleden
Afbeelding
Mooie opening WK Enduro voor Kaiya Brouwer 13 uur geleden