Sportcoach Rick Harmsen een bekend gezicht

RIJSSEN - Met zijn groene outfit en een kruiwagen vol sportmateriaal is hij ondertussen een bekende verschijning in de bossen van Rijssen. Rick Harmsen is 2 jaar geleden begonnen met bootcamp in/om Rijssen. Lekker buiten sporten in de natuur. Daarnaast geeft hij kidsbootcamp, personal training en bedrijfstrainingen.

“Ik bedenk steeds nieuwe trainingen om het uitdagend en verrassend te houden. Hierdoor ervaren mensen hoe leuk bootcamp is.” En dat blijkt, want met meer dan 100 leden is het een hele populaire manier om te gaan sporten. “Het geeft mij zoveel energie om te zien wat voor resultaat mensen halen en hoe enthousiast iedereen altijd is!” Sinds kort heeft Rick ook zijn eigen bootcamp T-shirts waarmee mensen onbezorgd kunnen sporten. “Haha, ja heel gaaf die shirts! Dat wilde ik al lang erbij hebben.” Op de vraag wat er nog meer op het lijstje staat is Rick wat geheimzinnig. “Ik heb nog behoorlijk wat ideeën... maar ik wil dit jaar ook nog een Obstakel Run organiseren.”

Personal training
Voor wie op zoek is naar meer resultaat is er persoonlijke training. In een uur doelgericht trainen waarbij de hele training om jou draait. Pittig maar lonend! Afvallen, aankomen of fitter worden; door de persoonlijke aandacht worden doelen eerder behaald. “Daarbij doe ik ook begeleiding in voeding waardoor je iemands levensstijl aanpast op een positieve manier en dus nog eerder resultaat ziet. En niet onbelangrijk een blijvend resultaat krijgt.” Met een bus vol materiaal krijg je een complete training aan huis of elke andere locatie. Dit maakt het voor mensen nog toegankelijker om te beginnen.

Feestjes
Ook voor een kinderfeestje of een groepsuitje is Rick beschikbaar. “Bootcamp of Highland Games is een originele manier om vrienden, familie of collega’s op een leuke en actieve manier uit te dagen. En voor kinderen is het actief buiten zijn natuurlijk al heel leuk.”

Kortom bij Rick kun je voor heel veel sportiviteit terecht, van jong tot oud. “Ik wil dat mensen het plezier ervaren wat je met sporten beleefd. Sporten is zoveel meer als alleen bewegen: het boost je zelfvertrouwen, je gezondheid en het is hartstikke leuk. Al is de spierpijn soms wat minder fijn!”, eindigt Rick lachend. Benieuwd geworden? De eerste twee trainingen zijn gratis en vrijblijvend. Ga voor meer informatie naar de website van Rick: www.rickharmsen.nl.

Meer berichten