Parkmanagement ’t Lochter lanceert stagesite

NIJVERDAL - Parkmanagement ’t Lochter heeft onlangs de stagesite www.stageinoverijssel.nl in een nieuw jasje gestoken. Dit maakt dat de website nu nog beter aansluit bij het uiteindelijke doel: studenten ondersteunen bij het vinden van een leerzame stageplek op bedrijventerrein ’t Lochter in Nijverdal.

De stagesite is een initiatief van Parkmanagement ’t Lochter en biedt bijna honderd bedrijven op het terrein de mogelijkheid zich te profileren als leerbedrijf voor mbo-, hbo- en wo-studenten. “Studenten kijken vaak alleen rond in de omgeving van hun opleidingsplek en weten niet dat er in Nijverdal goede opleidingskansen liggen”, aldus Rob Barentsen, directeur-eigenaar van Eastbridge en secretaris van Parkmanagement ’t Lochter. “De site stageinoverijssel.nl biedt een podium voor alle leerbedrijven op ’t Lochter die op zoek zijn naar enthousiaste studenten. We staan te springen om studenten die onze bedrijven komen versterken met hun kennis, inzet en passie.”

Mooie diversiteit
“Door het veelzijdige aanbod is er voor vrijwel alle studierichtingen een stageplek te vinden”, vervolgt Barentsen. “Ook is de ligging van ’t Lochter zeer centraal, waardoor het uitermate geschikt is voor studenten uit de wijde omgeving.” Studenten krijgen niet alleen een inkijkje bij de vele bedrijven die ’t Lochter rijk is. Er zijn ook tal van ervaringsverhalen te lezen. “Stage lopen bij een bedrijf dat je nog niet goed kent kan spannend zijn”, aldus Barentsen “vandaar dat wij het belangrijk vinden om een zo helder mogelijk beeld te schetsen van de leerbedrijven en stageplekken in kwestie.”

Bedrijvigheid

‘t Lochter is met een oppervlakte van 150 hectare één van de grootste bedrijventerreinen in Twente. Hier zijn bedrijven in de meest uiteenlopende branches gevestigd. Onder andere op het gebied van food, industrie, ICT, techniek en meer. Benieuwd naar het veelzijdige aanbod? Of wilt u zich aanmelden als stagebedrijf? Neem dan een kijkje op www.stageinoverijssel.nl.

Meer berichten
 
Auto zoeker